Напишете дума/думи за търсене

Изпитани начини да привлечем мъж Овен

Не е нужно да сте вещи в хороскопските дебри, та да знаете, че Овните мъже са по-специална порода. Не са вманиачени по вземането на правилни решения, но не им убягва нито един детайл и за нищо на света не правете грешка да ги подценявате. Ще се сблъскате с твърдостта на рогата им. Така че, ако искате да привлечете мъж от тази зодия в любовната си покои, то доста работа ви чака.

Не бъдете прекалено сериозни

Несъмнено най-добрият начин да залепите интереса на мъжа Овен е увереността и позата, с която преминавате през живота, е да не бъдете прекалено сериозни, нито пък да прекалявате със срамежливостта. Овните са забавен знак, обичат да прекарват времето си в шеги и закачки. Така че поизтупайте чувството си за хумор, Овенът ще се влюби в шегите и усмивката ви.

Слушайте внимателно

Една от големите болки на Овните е, че никой не ги слуша внимателно. Ако искате да привлечете мъж от тази зодия, отворете всичките си сетива широко. Дори да не ви е съвсем интересно, не игнорирайте разказа им.

Не бъдете лепка

Дори и да сте хипер влюбени, не е нужно нонстоп да висите на колана му. Овните не понасят хора, които са залепени за тях като сиамски близнаци през цялото време. Те харесват жени, които са независими и които наистина знаят как да се грижат за себе си.

Приемете обърканата им емоционалност

Мъжете Овни имат доста объркана емоционалност и ако искате да бъдете с тях, трябва не само да се опитате да разберете тази тяхна особеност, но и да я приемете. В началото няма да ви е лесно, но пътят към любовта невинаги е постлан с розови венчелистчета. Ако се опитате да ги промените, то пригответе се за доста сблъсъци.

Не съдете прибързано

Когато си имате работа с мъж Овен, не е добра идея да издавате прибързани присъди. Не ги съдете, без да сте претеглили правилно обстоятелствата, защото кавгата ви е в кърпа вързана. А вие искате любовта им, не гнева им, нали?

Всичко се върти около детайлите

Господата Овни обичат изненадите и всичко, свързано с романтиката. Помнят педантично всяко нещо, свързано с любовта, независимо колко малко на пръв поглед е то. Дребните подаръци са един от пътищата към сърцето на мъжа от тази зодия. Ако им направите музикална компилация, няма да сбъркате.

Не ги подценявайте

Не си мислете, че те не помнят това, което сте им казали. Не е нужно да им повтаряте едно и също нещо по сто пъти. Освен това не ги пришпорвайте да свършат нещо, ако са имали тежък ден. Оставете ги те да решат какво им се прави. Мъжете от тази зодия са малко непредсказуеми, така че бъдете нащрек.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X