Напишете дума/думи за търсене

Как се целуват зодиите?

<span class="srcRef">Източник: <a href="http://www.shutterstock.com/" target="_blank" rel="nofollow">Shutterstock.com</a></span>

ОВЕН

Като гръм от ясно небе

Целувката с Овен идва като гръм от ясно небе - неочаквана и разтърсваща. И също толкова продължителна. Понеже са под влиянието на планетата Марс, умеят да канализират огромната си сексуална енергия в един наситен момент. Те са страстни и импулсивни и умеят да разпалят пожар.

За първия път не му мислете много. Не е нужно да изчислявате кой е най-подходящият момент и дали няма да го обидите. Просто действайте. Целувката ви трябва да е жежка и да кипи като разтопено желязо. Единственото, в което може да сгрешите, е, ако сте плахи. Но не се вълнувайте. Както вече сте се досетили, Овенът вероятно ще ви целуне първи.

ТЕЛЕЦ

Бавно и с градация

С тези ръце, които така невинно се плъзгат по вашите, вие знаете, че един ден той ще ви целуне. Телецът умее да градира напрежението. Ще започне полека, бавно, докато ви хипнотизира с меките си устни. Целувките му са нежни и продължават до безкрай. Всичко е умело дозирано.

При първата целувка не прибързвайте. Грешка е да сте напористи и нетърпеливи. Не се нахвърляйте върху тях като прегладнели. Ако си представим, че любовта е огън, те предпочитат бавното горене на дъба, а не бързия ярък пламък на чама. Целунете ги по врата, преди да се засилите към устните. Те обичат да са подготвени. 

БЛИЗНАЦИ

С тях не може на юруш

Целувките им са гарнирани с шеги и остроумия. Бързи, леки и закачливи, те се редуват с кикотене и потоци от думи. Ако не им се залепите като вендуза, имате шанс. За Близнаците е важно да сте интригуваща загадка, а не отворена книга. Трябва непрекъснато да им се изплъзвате. В случай че те се отдръпнат първи от целувката - откажете се, значи нищо няма да стане.

Първата ви целувка. С Близнака не може на юруш. Трябва да имате подход. Впийте поглед, пуснете закачлива усмивка. Шепнете му съблазнително в ухото. Близнаците са най-вербалните същества в зодиака. 

РАК

Страстна и вълшебна

Нежна, страстна, вълшебна е целувката на Рака.

От този тип целувки, които бихте искали да продължат вечно. Те обичат да си играят с косата им и да ги целуват по врата.

Първия път с тях трябва непременно да е както трябва. Преведено от Рачешки това означава - да е наситено с вълнение, в удачен момент и на удобно, спокойно и сигурно място. За тях уютът е важно нещо и не бива да ги изненадвате с открадната целувка в метрото или в дамската тоалетна. Прегърнете ги здраво. Не удължавайте много. Не ги хапете и не се слюнчете обилно - това ще ги отврати. 

ЛЪВ

Очаквайте да ви нахапе

Ако още не сте разбрали - Лъвът е Царят. На всичко. В това число и на целувките. Техните са диви и необуздани. Очаквайте дори да ви издерат и нахапят, при това с гърлено ръмжене. Е, това последното не е задължително. Влагат цялата си страст в тази целувка, така че добре би било и вие да не се пестите.

Първата целувка. Лъвът обича животът да е като на кино. Така че първата ви целувка трябва да е възможно най-драматична - под плющящите камшици на дъжда, по време на земетресение, докато край ушите ви свистят новогодишните куршуми и фойерверки - такива неща. И изгаряща от страст.

ДЕВА

Влагат въображение

Те се целуват чисто, деликатно и в същото време умело и с дълбоко чувство. Влагат въображение в движенията на езика и устните, така че са майстори. И съответно обичат да го правят с компетентни хора. Несръчни, груби или олигавени целувки съвсем не са им по вкуса. Също така не обичат нехигиеничните хора и разхвърляната, некрасива обстановка.

Първата ви целувка. Свежият дъх е много важен. Ако ще се храните заедно, минете след това през тоалетната, за да се уверите, че не са ви се залепили остатъци от храна. Мръсните зъби са отблъскващи за всеки, но за Девата това важи в десеторен размер. 

ВЕЗНИ

Мразят да е пред хора

Те са любовниците на зодиака. Живеят, за да доставят радост на партньора. И очакват от него същото. Всяка тяхна целувка ще бъде вълнуваща, страстна и романтична - точно както и първата. Малко препятствие ще бъде това, че Везната иска винаги да е прекрасна, особено в очите на партньора си. Това я кара да се суети излишно за външния си вид, дори и в най-наситените с еротика моменти.

Първата целувка. Не излагайте Везната с публични изяви на страст. Не е удачно да ги целувате пред хора. Галете ги по гърба - той е най-чувствителното им място. Както Девата, Везната е добър целувач, гледайте и вие да сте на ниво.

СКОРПИОН

Не вярват в целувките

Единственият претендент за трона на Лъва като Цар в секса е Скорпионът. Целувките му са извънредно диви, страстни и изгарящи. По принцип влага цялата си стръв във всяко нещо, което прави. А представете си какво се случва, когато става дума за любов и Скорпионът остане очи в очи с обекта на чувствата си! Лошото е, че за тях целувките са ненужно отлагане на същественото.

За първата целувка гледайте Скорпиона в очите. Вложете цялото си желание и копнеж в този поглед. Целувайте страстно, но не губете контрол. Отдръпнете се първи, за да ги накарате да искат още. 

СТРЕЛЕЦ

Ненаситни и дръзки

Ще ви дойде изневиделица - спонтанна, взривоопасна, дръзка целувка. Ще ви остави без дъх. Но щом се осъзнаете, ще разберете, че за нищо на света не бихте искали да спрат. Няма страшно, защото Стрелците са ненаситни и също искат още и още. Очакват от партньора пълна отдаденост.

Склонни са да експериментират, като понякога това ги води до крайности.

Първата ви целувка трябва да бъде закачлива и необвързваща. Стрелецът не обича прекалено натоварените с емоции неща, дори когато става дума за любов. 

КОЗИРОГ

Трудно започват

Трудно започват, но като наберат сила, няма как да ги спреш. Целуват с душа и сърце. Правят го с достойнство, дори с аристократизъм. Все пак не очаквайте от тях да изпаднат в романтично мечтание. Макар че не е изключено да настроите здраво стъпилия на земята Козирог на малко по-любовна вълна.

За първата целувка трябва да ги подготвяте известно време. Най-добре е да ги предупредите или дори да им поискате разрешение. Те очакват да проявите уважение. Не ги целувайте пред хора, не пускайте слюнка и не им се нахвърляйте страстно. Предпочитат да има ред и дисциплина в тези работи.

ВОДОЛЕЙ

Може да ви олигавят

Има опасност да ви олигавят. Но въпреки това целувката им ще е внезапна, вълнуваща и напълно различна от всичко, което сте преживявали. Обикновено целуват с отворени очи. Малко са несистематични в любовните дела и не успяват да градират сексуалното напрежение до кулминацията.

С първата целувка вкарайте нови техники, за да ги впечатлите. Подходете направо, целеустремено. Ако сте плахи, нищо няма да стане. Те обичат нововъведенията. Ще ги побъркате от страст, стига да успеете да ги изненадате. За нищо на света не ги целувайте на публично място - ненавиждат такива неща.

РИБИ

Трепетно и нежно

Е как биха могли да се целуват най-романтичните любовници на света? Разбира се, трепетно и нежно. За Рибите целувката е мигът на откровението. И важно условие да ви целунат е това… как миришете. Напълно сериозно! Носете парфюм, но не прекалено силен или тежък.

Първата целувка с Риба трябва да е нежна и сладостна. Добра идея е дори да бъде не по устните, а по ръката или бузата. Оставете известно време да обмисли какво точно се е случило и Рибата ви ще подлудее от любов. Не бързайте и не проявявайте прекомерна страст - това може да я уплаши. 

Източник: вестник "Труд"

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X