Напишете дума/думи за търсене

Мъжете от тези зодии са кошмар за всяка жена

Винаги има напрежение между половете, когато стане дума да говорят на един и същ език. Понякога го намират, но е по-рядко явление от това да видиш еднорог. Значителна роля за характерите ни играят и зодиакалните знаци.

И в тази връзка има три зодии мъже, които са жестоко изпитание за всяка жена, която има взимане-даване с тях.

Рак

Тази зодия е ръководен от емоциите си. В Рака бълбукат толкова много емоции, че той не знае с коя по-напред да се захване. Тъй като Луната има голямо влияние върху него, различните фази на този земен спътник увеличава терзанията, усещанията и чувствата и често този знак не може да контролира себе си. Ако мъж Рак е влюбен във вас, вие сте късметлии. Каквото и да се случи той не ще ви изостави. Но ако не сте сигурни в неговите чувства към вас, тогава бързо се спасявайте. Няма нужда да ставате негов психотерапевт. Вие не сте там да решавате емоционалните му проблеми, с които постоянно ще ви засипва – бъдете сигурни в това. Затова най-добре стойте надалеч от мъжа Рак.

Козирог

Управляван от Сатурн, Козелът ще ви държи вързани за себе си за много дълго време. Той обича да налага ограничения в своето житие и битие. Ако сте влюбени в такъв мъж, той ще тества търпението и толерантността ви толкова дълго, че на края като нищо може да ви дойде до гушата и да го напуснете. Тогава този деспот страда горчиво, ронейки сълзи. Ще ви умолява да се върнете, но преди това помислете добре дали сте готови да го гледате как се раздира от болка, докато му простите. Най-добре да го пуснете да дири щастие на други пасища. Помислете за вътрешния си комфорт.

Телец

Не се заблуждавайте от факта, че Телецът е управляван от Венера – богинята на любовта. Той е инат и целеустремен и има потенциала да изсмуква емоционалната енергия от партньора си. Екстремно прагматичен, този земен знак няма никаква идея как да се справя с емоциите. Мъжът Телец може да е романтичен, но трябва да е в много добро настроение за това. Когато обаче му е причерняло пред очите, думите му ще ви накарат да се чувствате като последна дупка на кавала. За него е лесно първо да ви обиди, а после да ви обясни колко много ви обича.

Защо да се депресирате с такъв мъж до себе си? Оставете го да си говори на рогата. Заслужавате по-добър господин за сърцето си.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X