Напишете дума/думи за търсене

8 неща, които читавият мъж никога не прави в една връзка

Говорейки за читави и добри мъже, не искам да унижавам или пренебрегвам други като „лоши“ или „нежелани“. Въпреки това определено има някои забележителни качества, които се оказват полезни за връзката, ако са притежание на господата.

Суровата истина е, че истинският джентълмен действа по начини, които влияят положително на отношенията и тяхната дълготрайност.

Кои 8 неща прави читавият мъж, които допринасят за здравословните отношения:

1. Добрият мъж никога няма да ви накара да се чувствате несигурни

Безспорно е, че хората често се чувстват несигурни в една връзка. Несигурността в едни отношения може да произтича от различни проблеми - тя може да възникне от някои нерешени вътрешни конфликти или може да бъдат външни въз основа на това как партньорът ви кара да се чувствате.

Мъж, който има добри намерения за връзката, никога няма да ви накара да се почувствате като страничен човек в живота му.

Добрият мъж ще се погрижи любимата му да разбере, че нейното място в живота му е изключително и няма нужда постоянно да се състезава с други хора, за да си осигури позицията в неговото сърце.

2. Добрият мъж никога няма да ограничи вашия потенциал

Взаимодействието между два динамични индивида носи голям шанс за сблъсък на техните идеали. Този факт обаче няма да подтикне читавия мъж да подреже крилата ви, да ви сложи в клетка и да ограничи хоризонтите ви. Мъж, който държи високо на личното израстване на партньора си, активно ще участва в идентифицирането на възможностите на човека до него, мотивира го и вдъхновява да достигне своя зенит.

Той никога няма да ви позволи да се откажете от себе си, докато не постигнете това, което заслужавате и желаете.

3. Добрият мъж никога няма да ограничи личното ви пространство

Всяка здрава връзка изисква да има ясна граница. Колкото и да сте тясно свързани с партньора си, има някои неща, които са изключително лични.

Ако мъжът до вас се опитва да нахлуе в личното ви пространство - рови в телефона ви, хаква лаптопа или чете личния ви дневник, влиза във вашите Facebook, Twitter или другите ви акаунти в социалните медии във ваше отсъствие, той несъмнено проектира своите несигурности и други вътрешни проблеми, свързани с вас.

Добрият мъж ще ви се довери и ще уважава личния ви свят и никога няма да е готов да прекрачи границите си.

4. Добрият мъж никога няма да ви малтретира

Малтретирането под каквато и да е форма - било тя физическа, емоционална, сексуална или словесна, е върховно престъпление. Нито един жив организъм не заслужава такова отвратително отношение от никого. Често злоупотребата е фина и трудна за идентифициране.

Добрият мъж никога няма да злоупотреби с любимата си, за да упражнява контрол във връзката. Вместо да използва манипулативни техники, за да оформи отношенията в своя полза, добрият мъж ще използва своя рационален ум и емоционална зрялост за справяне с кризисни ситуации, които може да възникнат в хода на една връзка.

5. Добрият мъж никога няма да ви изневери

Светът създава безброй изкусителни възможности за изневяра. Въпросът дали хората са полигамни по природа, все още не получим неоспоримия си отговор, но моногамията е личен избор.

Добрият мъж, който е отдаден на партньора си, ще стои далеч от повърхностното привличане и никога няма да се поддава на тривиални плътски прелъстявания. Той ще се придържа към обещанията за любов, които е дал на любимата си.

6. Добрият мъж никога няма да пренебрегне вашите притеснения

Една връзка през много безкомпромисни и тежки фази. Участниците в нея може да се сблъскат с проблеми заедно или поотделно, които е добре да бъдат обсъдени помежду им.

Добрият мъж никога няма да избегне конфликтите, мислейки си, че те ще се разрешат от само себе си, превръщайки ги постепенно в планина, от която няма слизане.

Той има уши за вашите притеснения и се старае да намери начини да ви помогне да ги преодолеете.

7. Добрият мъж никога няма да ви обезцени

Стойността е един от най-ценните подаръци, които може да подарите на партньора си. Всеки човек заслужава да се чувства ценен.

Въпреки че себестойността идва от самите нас, добрият мъж ще ви цени за това кой сте. Той никога няма да ви накара да се почувствате некомпетентни, безполезни, нежелани или незаслужаващи неговата любов и внимание.

Той ще ви почита, глези, ще ви кара да се чувствате специални и разбрани.

8. Добрият мъж никога няма да се откаже от вас

Колкото и злочести да са обстоятелствата, мъж, който наистина си заслужава, никога няма да се откаже от вас или от връзката. Той ще ви цени и ще направи невъзможното, за да коригира всичко, което заплашва отношенията ви.

Добрият мъж ще бъде търпелив с вас и ще ви държи за ръка през бурните дни.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X