Напишете дума/думи за търсене

14 знака, че все още сте влюбени в бившия си

Има толкова много песни по темата, че когато чуеш такова парче по радиото след поредната раздяла, си мислиш, че някой наблюдава със скрита камера душата ти. Има любови, които наистина трудно си тръгват от нас. Как да разберем дали сме пуснали бившата си половинка да си тръгне от нас? Ако намерите себе си поне в 3 от тези признаци, твърде вероятно е още да сте закачени емоционално към експартньора си.

1. Все още мислите за това какво щеше да стане, ако...

Постоянно премисляте реакциите си в една или друга ситуация и се чудите дали бихте стигнали до края на отношенията си, ако бяхте реагирали по друг начин на конкретни обстоятелства.

2. Следите често профилите му в социалните медии

Най-лесният начин да разберете дали той ви липсва или не, е претърсването на профилите му в социалните мрежи.

3. Съжалявате, че сте загубили любовта му

Връщате се назад във времето и се разкайвате за всяка забележка, която сте му правили, и за всеки път, в който не сте били съгласни с него.

4. Сравнявате го с други хора

Неусетно ??го сравнявате с всеки следващ мъж в живота ви. Никой не е по-добър от него на видеоигрите. Той прави най-страхотните сандвичи на света и изобщо никой не може да му стъпи на малкия пръст.

5. Правите прекалено много секс за една нощ

За да канализирате вътрешния си гняв и неудовлетвореност, вие се отдавате на безсмислени свалки и секс за една нощ. По-късно се ядосвате на себе си, че сте позволили на някой друг да ви докосва на места, които всъщност копнеете да бъдат докоснати от бившия ви.

6. Премисляте всичко отново и отново

Прекарвате дни, в които се връщате към доброто и лошото от връзката ви. Всичко, което той е правил някога за вас, ви измъчва. Освен това се опитвате да оправдаете дори и най-големите му несправедливости към вас.

7. Намирате си поводи, за да се свържете с него

Няма значение колко глупав или голям е поводът. Може би рожденият ден на най-добрия ви общ приятел или ужасната храна, която са ви сервирали, в някогашния ви любим ресторант.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X