Напишете дума/думи за търсене

Как да накарам бившия да ме иска отново

Често в живота се случва така, че трябва да загубим нещото, за да го оценим по достойнство. И връзките не правят изключение. Тъгуваме по тях, когато се разпаднат, ровим се в причините, искаме да върнем времето назад, за да ги поправим. Защото липсата им се оказва по-голямо зло.

Никой не е успял все още да се справи с времето, но за любовта невъзможни неща няма и всички средства за спасяването й са позволени.

Когато любимият е вече екс

Всъщност той изобщо не е нисък, кой ви пусна мухата, че краката му са криви. Колко е грижовен и забавен. Същият парфюм ли ползваше и преди, и защо не си чувствате краката от капачките надолу. Май не ви е много добре, задъхвате се само при мисълта за него, дланите ви се потят, погледа блуждае, ушите ви пищят. Диагнозата е повече от ясна. Тежка форма на любов с краткотрайна загуба на памет и замъглено зрение. Е, ще страдате или ще действате? Заложете на второто, поне ще сте опитали да го спечелите обратно.

Върнете се в своето аз

Това е първото нещо, което трябва да свършите след раздялата. Старите приятели все още имат телефони, колегите ви отдавна се надяват да се включите в петъчния купон. Защо всеки път пропускате сбирките на съучениците? А какво стана с уроците по бойни изкуства? Идеални са за освобождаване на напрежението, пък и вероятно сте пропуснали да забележите, но в салона е пълно с господа.

Разнообразете външния си вид

Не е нужно да си причините прическа „0 номер”, но различният цвят или дължина на косата могат доста да раздвижат излъчването ви. Поглезете се, действа добре на самочувствието, а то е като магнит за бившия.

Обърнете тактиката на 180?

- Не се обаждайте по 100 пъти на ден, както обикновено, не питайте в съобщение защо не отговарят на обажданията ви. Изненадайте го с мълчание. И без това сте толкова заета... Да се чуди човек как въобще ви стига времето.

- Не бързайте да го поздравите, когато се срещнете случайно или не чак толкова случайно. Не търсете погледа му първа, но и не бъдете груба. Ако ви заговорят, отвърнете. Най-малкото доброто възпитание го предполага.

- Приложете същия подход и към приятелите му. Дайте й на тях тема за размисъл, дали не избягвате въпроса „виждаш ли се с някой друг”. Изобщо не си мислете, че не ги интересува.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X