Напишете дума/думи за търсене

14 знака, че все още сте влюбени в бившия си

8. Връщате се към щастливите времена

За вас той е най-важният крайъгълен камък в живота ви. Често се връщате към спомените си за прегръдки, задъхания секс рано сутрин, за дългите влюбени погледи...

9. Трудно се справяте с мисълта, че сте отхвърлени

Все още не може да разберете защо се е разделил с вас. Задавате си въпроси през цялото време. Вашият бивш партньор е толкова щекотлива тема, че хората около вас избягват да споменават името му или да разказват случки, свързани с него.

10. Нямате бъдещи планове

Не знаете какво предстои в близко бъдеще, що се отнася до любовния ви живот. Не може да си представите, че се целувате с друг мъж или вървите тържествено към олтара с някой тотален непознат.

11. Все още говорите за него

Той неизменно е част от вашите разговори, макар че вече не присъства в живота ви.

12. Контактувате с приятелите и семейството му

Не може да преодолеете факта, че той вече не е част от живота ви и постоянно се опитвате и измисляте начини да разберете какво се случва с него. Незнанието за него ви убива. За да си набавяте тази информация, вие все още контактувате със сестра му или най-добрия му приятел. Искате да знаете дали му липсвате и дали нещата с новата му приятелка са сериозни.

13. Все още таите надежда

Най-очевидният знак, че все още не сте преодоляли бившия си, е, че все още имате надежда да се съберете отново.

14. Изобщо не излизате на срещи

Той толкова дълбоко се е татуирал в душата и сърцето ви, че не намирате другите мъже за достатъчно добър материал за срещи. Няма значение дали новият ви ухажор изглежда като Райън Рейнолдс или е богат като Марк Зукърбърг, за вас в момента никой не е достатъчно достоен, за да излезете с него на среща.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X