Напишете дума/думи за търсене

Типове мъже, обречени завинаги да бъдат сами

Според резултатите от проучване на „Галъп интернешънъл“ 60% от мъжете, родени след 1990 година, са самотни. Това се случва въпреки гигантската наличност на сайтове за онлайн запознанства, както и приложения като Tinder със стотици милиони потребители от целия свят. Но защо е така? Защо комуникацията между двама души приключва след максимум три срещи?

„Мила“ откри в това проучване 11 вида мъже, които обикновено са включени в черния списък след няколко срещи очи в очи.

Маминото синче

Представете си, че мъжът, с когото сте били на среща, ви покани в дома си за чаша кафе след вечеря. Дотук добре, но едва ли е привлекателно, ако кавалерът ти те помоли да стъпваш на пръсти и да шептиш, защото мама спи в съседната стая. Да, това означава, че този, който сте избрали за евентуална връзка, все живее с родителите си, но отдавна вече не е студент. Спор да няма, удобно е, когато майка ти е ръка разстояние, за да те храни, да чисти след теб и да ти пере дрехите. Може дори да ти даде някакви джобни пари, ако се държиш добре. От този мъж може да излезе чудесен приятел, но не и добър съпруг.

Запалянкото

"Не мога да дойда на годишнината на родителите ти, защото отивам на мач на любимия си отбор.“ Ако чуете нещо подобно, това означава, че имате работа с фанатик, който ще жертва всичко за своето хоби. Неговите приятели винаги ще са преди вас, а домът му ще прелива от топки, чаши, въдици, ловни трофеи, фланелки на музикантите или спортистите, на които симпатизира. Ще има ли достатъчно място за вас в този дом?

Скулпторът

Този човек възприема партньора си като “празно платно”, което се нуждае от скулптуриране, за да стане този, който ще се впише в неговия живот. Ако постоянно ви сравнява с другите, казва ви се какво да обличате или че е време да се отървете от пиърсинга или някое и друго килце, това означава, че сте големи „късметлии“ - имате подръка скулптор. Най-противоречивото в тези хора е, че те се дразнят на несъвършенствата на човека до тях, но именно те ги карат да се чувстват чудесно в собствената си кожа.

Клоунът

Този човек е готов да разкаже всички свои интересни истории и вицове, докато сте на среща. Той не се интересува от това какво има да каже отсрещния. Ако се опитате да добавите история към неговия монолог, той ще ви прекъсне с: „Веднъж ми се случи...“. Така че вместо да излизате на втора среща с този мъж, по-добре отидете на театрална постановка.

Зациклилият

"Имам приятелка, но решихме да си вземем почивка". Чуете ли това изречение от мъжа, с когото сте на среща, плюйте си на петите. Твърде вероятно е цяла вечер да ви разказва за своята бивша приятелка, независимо дали са положителни или отрицателни истории. Освен това, ако това е единствената тема на разговор, която го вълнува, е повече от ясно, че чувствата му все още не са охладнели и че няма смисъл да започвате връзка с някого, на когото сърцето все още е при другиго.

Прахосникът

Този тип мъж ще покани жената в най-модерния ресторант и няма да се скъпи за най-скъпия хайвер или омар. Но на следващата среща няма да се посвени да й поиска 20 лева назаем.

Кавгаджията

Студената пържола, мляко с изтекъл срок на годност, прах върху тоалетката в хотелска стая - всичко може да бъде причина за скандал при този тип хора. Кавгаджиите са щастливи, когато се сблъскват с несъвършена услуга, защото това е причина да демонстрират своите изключителни „умения“ в споровете, независимо, че тяхното поведение може да накара партньора им да се чувства засрамен.

Телефонистът

Разказвате трогателна история за това как сте загубили любимото си куче в детството си и в най-драматичния момент от историята забелязвате, че вашият събеседник гледа екрана на телефона си. Телефонистите винаги са залепени за смартфоните си. Независимо дали вечерят, дали са на кино или разговарят с някого. Ако вашият партньор живее буквално в света на социалните медии, може би е по-добре за него да не се занимава с офлайн срещи.

Скръндзата

Този човек все още няма смартфон, защото Nokia 3310 работи перфектно. Той продължава да поправя старите си дрехи колкото е възможно по-дълго и не се отървава от тях преди да са напълно износени. Има пари за нови дрехи, но не вижда никакъв смисъл да ги купува. Външният вид не означава нищо за него.

Отчаяният

Този тип хора искат да се оженят на всяка цена, че плашат ненарочно всички потенциални кандидати. Ако един мъж пита на първа среща жената за броя на децата, които иска да има, това може да означава заявка за сериозните му намерения, но обикновено това се счита за неуместно. Същото важи и за момиче, което иска да запознае новия си приятел с родителите си на третия ден от тяхното запознанство.

Активистът

За хората, които подкрепят една или друга кауза, е жизнено важно партньорите им да споделят идеите им напълно. Също така е забранено да се разказват каквито и да било вицове, свързани с техния активизъм. Ето защо имате 2 възможности, ако искате да имате връзка с такъв идеолог - или трябва сериозно да се вълнувате от същите идеи, или да признаете, че вървите по различни пътища.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X