Напишете дума/думи за търсене

9 неща, характерни за жени, които са били дълго време сами

Погрешно е схващането, че ако някой е без партньор, това е, защото никой не иска да бъде с него. Това е тотално невярно. Повечето хора са сингъл, защото са избрали да не се споделят с грешните човеци за тях.

Те са изключително силни, страстни и пламенни личности, които не желаят да се отдават на всеки, който им се изпречи на пътя. Те знаят цената си и чакат подходящия за тях човек.

Така че, ако една жена, която известно време е била сама, е решила да бъде с някого, това не е от нужда, а въпрос на избор. Оценявайте факта, че ви е избрала.

Ето какво може да очаквате от жена, която дълго време е била без партньор:

1. Ще се нуждае от своето пространство

Не е свикнала да споделя личното си пространство с някого. Тя е човек, който ще се нуждае от пространството си, но няма да завзема и вашето. Приемете, че тя не е едно от онези момичета, които ще се нуждаят от вас през цялото време. Обича да прави неща сама и само защото сте във връзка, това няма да я промени. Приемете го като благословия, а не недостатък.

2. Ще има проблеми с доверието

Имайте предвид, че дамата на сърцето ви най-вероятно е била с достатъчно мъже, които не са се отнасяли с нея по начин, който я прави щастлива. Тя ще влезе във връзката с проблеми, свързани с доверието. Възможно е да задава въпроси и да следи всеки ваш ход и да поставя под съмнение мотивите ви. Не го приемайте лично. Осъзнавайте, че това е предпазна мярка срещу нараняване отново. Освен това ще й отнеме време да се отвори пред вас и да ви допусне във вътрешния си свят.

3. Ще бъде уплашена

Тя не е момичето, което прескача от една връзка в друга. Твърде е вероятно да е забравила как се случват нещата в любовта. Не е изключено в началото вашите отношения да я изплашат. Може да й отнеме известно време, за да свикне с новото си емоционално статукво и да се почувства добре. Разберете страха й и не я съдете.

4. Ще й отнеме известно време, за да се приспособи

Не е свикнала да има някого в живота си. Изведнъж се появявате на хоризонта и не знае какво точно да прави с вас. Доскоро е била сама, свикнала е да си поръчва храна само за един, да спи в средата на леглото и да не се съобразява с никого.

Може да има дори моменти, в които ще забрави за вашето присъствие. Не го взимайте присърце. Дайте й известно време и връзката ви със сигурност ще потръгне по мед и масло.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X