Напишете дума/думи за търсене

Знаци, че дълго време си била сама

Да нямаш връзка, често е много яко нещо. По-добре сама, отколкото зле придружена, нали?

И въпреки това обществото има криворазбрано усещане за хората, които дълго време са без половинка.

Макар да живеем в модерно време, на тях се гледа като на хора, неспособни да обичат и особено чепати.

Истината е, че доста от необвързаните хора предпочитат да бъдат сами, отколкото да тънат в незадоволителни отношения.

Но колкото и добре да се чувстваме от факта, че имаме цялото легло за себе си, как да разберем дали сме готови за любов, след като дълго време сме били сами?

1. Радваш се, когато видиш любовните постове на приятелите си в социалните мрежи

Доскоро си чувствала досада и раздразнение, когато видиш целуваща се двойка във Facebook или в Instagram. Било ти е писнало от безкрайни обяснения в любов в социалните мрежи – намирала си го за плоско и неособено интелигентно. Вярвала си, че любовта и отношенията не са най-дълбоките преживявания за един индивид, да не говорим пък да ги развяват във виртуалното пространство.

Сега обаче снимките на приятелите ти, които показват обичта си един към друг, те карат да се усмихваш. Усмихваш се, защото вече си готова и ти да отвориш сърцето си.

2. Все по-често поглеждаш към другата страна на леглото

Настанало е време, в което си представяш как си се гушнала в някого. Това може и да ти изглежда като простичко физическо желание, но всъщност имат значителни ментални и емоционални отенъци. Вече не ти е все тая дали се събуждаш сама в кревата, иска ти се другата половина да е пълна с някого, когото обичаш. С някого, с когото ще посрещаш прегърната утрото.

3. Станала си наистина добра в живеенето сама

Друг знак, че си наистина готова за връзка, е майсторлъкът, с който вече се грижиш за всяко нещо от ежедневието си. За теб няма непреодолими неща и си готова да приемеш всяко предизвикателство. Защо пък в списъка на приключенията да не сложиш запознанството с чисто нов мъж, с когото да изградиш здрава и стабилна връзка.

4. Често се случва да се чувстваш недоволна и дори нещастна, макар че имаш наистина успешен живот без партньор

Човек се чувства горд, когато е в състояние да се грижи за себе си и да не живее под покрива на родителите си до средна възраст.

Имате солидна кариера. Притежавате много таланти. Интелигентна и мъдра сте. Не пропускате културно мероприятие, носите по няколко дини под мишница, но не се оплаквате. И въпреки това понякога вечер вместо да се чувствате доволни от себе си, сте тъжни и усещате леки гънки на нещастливост в душата си. Усещате, че важна част от вас липсва. Част, която ще намери мястото си, когато скъсате с живота на необвързана жена.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X