Напишете дума/думи за търсене

5 брутални истини, които искам любовницата на съпруга ми да знае

От много месеци исках да напиша това писмо до любовницата на моя съпруг (вече бивш съпруг). Много пъти съм премисляла разговора, който бих провела с „другата жена“, ако се срещнем.
Сега, когато съм добре емоционално и наистина приключих с брака си, се чувствам способна да й изразя това, което наистина чувствам и вярвам.

1. Благодаря ти, че си катализатор
Искрено, искрено ти благодаря от дъното на сърцето си.
Ако не бях разбрал за вашата афера, може все още щях да съм заседнала в ужасен брак без любов - такъв, който ме правеше малка и ме караше да се държа като по-низша версия на себе си. Ти беше катализаторът на много прекрасни неща.

2. Съжалявам, ако се държи с теб така, както се отнесе с мен
Знам през какво преминах аз и други жени преди мен. Сега, когато имам ясна представа кой е той, изпитвам състрадание към теб, ако ти се налага да бъдеш свидетел дори на грам от това поведение.

3. Ти заслужаваш нещо по-добро
Най-вероятно си жена с голям потенциал. Искам да знаеш, че заслужаваш много, много повече. Той не е в състояние да даде себе си на никого и, повярвай ми, с теб няма да е по-различно.

4. Жените трябва да се подкрепят една друга
Въпреки че ти благодаря за това, което направи, знай, че това, което направи, е подло. Да имаш емоционална и физическа връзка с мъжа на друг човек, не е женствено, привлекателно и не е готина постъпка.

Днес е достатъчно трудно да се поддържа връзка, да не говорим, когато някой друг е активно включен в микса. Като част от женския род, призовавам те никога повече да не причиняваш това на друга жена и се надявам никога да не ти се случи на теб.

5. Винаги имаш избор
Факт е, че винаги имаме избор и може да вземем решение, преди нещо да се случи. Наш избор е как да се появим в света и как да се държим.

Колкото и да си се „опитвала“ да избягаш от него, все пак си избрала да се обвържеш с женен мъж.

Помни, че винаги имаш избор и трябва да поемеш отговорност за собствените си действия. Надявам се, че в бъдеще ще взимаш по-добри решения относно впечатлението, което искаш да оставиш у хората, и как тези решения влияят на живота на околните.

Знам, че миналото не може да бъде изтрито и че всички имаме какво да научим от него.
Възвърнах чувството си за себе си, имам по-конкретна представа за моята стойност и знам, че има неща, които бих направила по различен начин, ако можех се върна назад. Но аз не мога. Мога да се движа само напред.

Надявам се, че ти също си се поучила от извънбрачната си афера и сега подхождаш към живота с повече благодат, достойнство и безкористност.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X