Напишете дума/думи за търсене

4 ефективни начина да спрете аферата на половинката си

Най-големият страх на много семейни двойки е, че съпругът или съпругата им ще имат извънбрачна афера. Те се страхуват да видят семейната кола паркирана пред някой хотел със съмнителна слава. Те се чудят защо половинката им винаги работи толкова до късно и винаги на една ръка разстояние до асистента си. И се чудят (с основание) защо партньорът им затваря лаптопа си в момента, в който някой друг влезе в стаята.

Много пъти изневярата съществува само във въображението на тревожния индивид. Но това невинаги е така: аферите се случват. Повечето от нас вероятно познават някого, на когото му се е случвало това. Може би дори самите ние сме участвали в такъв сценарий.

В крайна сметка някои проучвания сочат, че 75 процента от женените хора изневеряват на половинката си поне веднъж.

Афери могат да се случват зад гърба ни, като ни потапят в концепцията „невежеството е блаженство“ и никога не ни излагат на сърдечна болка. Но истината в крайна сметка излиза наяве. Когато това се случи, тези от нас, на които са сложени рога, се чудят как да спрат тази история?

Най-важното нещо, което трябва да разберете за това как да спрете една афера е, че вие сами не може да го направите. Може да крещите, да раздавате ултиматуми, да се тръшкате, но човекът, който всъщност има афера, трябва да бъде този, който ще я прекрати - той трябва да дръпне щепсела.

4 начина, с които да дадете тон за песента, която ще сложи край на двойствения интимен живот на половинката

1. Конфронтирайте се с половинката си
В един хипотетичен наръчник за спиране на афера първата стъпка би била конфронтацията. Трябва да кажете на партньора си, че знаете за това, че е погледнал настрани, защото той може да тъне в неведение за вашата прозорливост.

За разлика от други конфронтации - като тези за злоупотреба с наркотици или алкохол - това не трябва да включва приятели, деца, семейства, колеги или роднини. С това трябва да се заемете само вие и похотливецът.

2. Стигнете до корена на аферата
Когато хората изневеряват, те много рядко го правят заради предлаганите физически качества.

Може да се тревожите за атлетичните мъже във фитнеса на съпругата си или за онази изящна девойка, която дели една стая със съпруга ви в офиса, но повечето хора изневеряват по емоционални причини, а не по физически. Така че, докато се стремите да разберете как да спрете афера, първо трябва да разберете какво я е причинило. Нещо в брака ви се проваля, а аферата е грозният, крещящ симптом.

3. Работете заедно върху промените
Човекът, който се е отклонил от брака, е най-виновният. Трудно е да не застанете на страната на този, който е бил измамен, но изневеряващият не носи изцяло тази вина. Нещата, които водят до афера, обикновено са по вина и на двамата участващи партньори.

Съпруг, който изневерява, може да има контролираща жена. Жена, която изневерява, може да има съпруг, който я игнорира. Каквито и да са причините, аферите са нещо, в което и двамата имат пръст.

4. Позволете на партньора си да скърби
Някои афери са много краткотрайни, други включват много повече емоции. Когато вашият партньор е замесен във втория вид, е подходящо да му дадете време да скърби.

Това може да ви се стори несправедливо и е така, но е и необходимо. Ако наистина искате да знаете как да спрете една афера, трябва да сте готови да разберете, че вашият партньор може да е тъжен, че никога повече няма да види другия мъж или другата жена.

Просто внимавайте да не го оставите да скърби твърде дълго. Да се държи на ръба седмица или две е разумно, но да откаже да се облечете и да пее някоя тъжна любовна песен всяка вечер на балкона е малко в повече.

Помнете, че не може да принудите някого да спре да има афера, но може да предприемете необходимите стъпки, за да възстановите връзката си с партньора си.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X