Напишете дума/думи за търсене

5 неща, които винаги трябва да криете за връзката си от другите

Има тънка линия, която разделя поверителността от тайната. Важно е да я поддържате, докато сте официално във връзка с някого.

Разбира се, нормално е да обсъждате няколко дребни спречквания с вашата най-добра приятелка, но трябва да разберете къде е границата на споделяне за връзката ви с другите. В крайна сметка, романтичните отношения в повечето случаи се състоят от двама души. И едва ли ви се иска връзката ви да се превърне в публична афера, което вероятно ще създаде тонове недоразумения, тъй като не сте си затваряли устата.

Какво е добре да избягвате да споделяте на трети лица?

1. Всичко, свързано с вашия сексуален живот
Ако човекът, на когото говорите за сексуалните си преживявания не е вашият гинеколог или консултант по взаимоотношения, няма причина да обсъждате сексуалния си живот с трета страна. Въпроси като секс и интимност трябва да се пазят в тайна при всякакви обстоятелства. Няма значение колко голяма или малка е информацията; не е правилно да го обсъждате с друг, освен с партньора си. Вашите фантазии, проблеми в леглото и всичко, свързано с живота ви между чаршафите, трябва да се съхраняват само между четирите стени, където се случва сексът. Споделянето на такава информация, дори в моменти на гняв, вероятно ще доведе до огромни проблеми в бъдеще.


2. Недостатъците на половинката
Никой не е перфектен и никой не трябва да е перфектен. Това е нещото, което ни прави хора. И ако половинката ни си е позволила да покаже истинското си аз пред вас, уверете се, че уважавате това. Не е правилно да обсъждаме слабостите му пред другите. Всеки от нас идва със собствен набор от демони. А когато сме влюбени в някого, ние успокояваме неговите демони, вместо да ги показваме публично.

3. Вашите битки
Бъдете сдържани относно връзката си. Няма смисъл да я правите отворена книга. Да, ако нещата са толкова сериозни като психическо или физическо насилие, тогава не се колебайте да го обсъдите с хора, които могат да изчистят замъгления ви разсъдък и да ви помогнат да вземете по-добри решения. Но не бягайте към приятелския си кръг след всеки скандал. Както няма дъга без малко дъжд, така няма и връзка без битки.

Освен това никоя връзка не може да оцелее, ако всичко, свързано с нея, се държи на показ. Винаги има три страни на една история - вашата страна, страна на партньора ви и реалността. Когато обсъждате кавгите с приятелите си, нормално качество за човешката природа е да говорите само за частта, в която другите бъркат. А за вашите приятели това става реалност. В крайна сметка разкривате партньора си, когато обсъждате дребни проблеми пред приятелите си.

4. Финансови въпроси
Всички сме имали връзки и сме се сблъсквали с парични проблеми. И е съвсем нормално. Но това, което не е добре, е да обсъждате тези финансови въпроси с други хора. Това само доказва, че не сте достатъчно близки с половинката си, за да се справите сами с толкова сериозни въпроси. И честно казано, какъв е смисълът да си във връзка, когато дори не може да бъдеш отворен към другия за подобни неща.

5. Доверие
Връзката се изгражда на основата на доверие. Без него е куха отвътре. След като доверието е счупено, то никога вече не може да бъде същото, колкото и да се опитвате да го възстановите. Споделянето на теми, които засягат само двама ви, нарушава доверието. Никога не правете това на някого, за когото твърдите, че обичате. Това ще го отблъсне от вас и той вече няма да ви споделя неща за себе си. Следващия път ще помисли два пъти, преди да ви пусне отново в себе си. Има причина, поради която ви е доверил нещо, което смята, че е важно да ви каже. Не го предавайте небрежно над други хора.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X