Напишете дума/думи за търсене

Трогателната любовна история на Джеймс Бролин и Барбра Стрейзанд

Холивудският актьор и една от най-добрите певици на всички времена се срещат преди почти 25 години. По това време и двамата са достатъчно зрели и опитни, но въпреки това малко разочаровани от любовта.

Това обаче не е пречка да променят мнението си за това приказно чувство с течение на времето. Защото някъде дълбоко в тях били наясно, че един с друг те са ударили джакпота за щастие.

Барбра Стрейзанд и Джеймс Бролин са женени от почти 24 години.
Това не е първият брак и за двамата.
Режисьорката и актрисата вече е била съпруга за колегата си Елиът Гулд, от когото има син. След като този брак приключва, тя твърди, че се е почувствала доста удобно да бъде несемейна и не се хвърля втърсене на нова афера. Що се отнася до Бролин, по времето, когато среща Барбра, вече има зад гърба си 2 брака и е баща на 3 деца.

Вечерята, която променя всичко завинаги, е на 1 юли 1996 г., когато Стрейзанд и Бролин са на сляпа среща. В интервю Барбра споделя, че е очаквала да се срещне с мъж, който прилича на брадат планински човек, но Джеймс се появява прясно обръснат и с късо подстригана коса. Тя го попитала: „Кой те подстрига толкова калпаво?“
По-късно Бролин признава, че това е бил моментът, в който се е влюбил в нея. Женят се на втората годишнина от първата им среща.

Това е брак, на който му е писано да продължи, докато свят светува. Сватбената церемония е доста скромна за Холивуд, но пък е много красива. Само със 105 гости, които са най-близките им хора, вечерта била много емоционална. Най-запомнящият се момент бил, когато Барбра изпява 2 нови любовни песни, специално написани за любимия й. Той произнася много докосваща реч, казвайки: „Спането е загуба на време. Нямам търпение да я видя отново сутринта."
В момента Стрейзанд е на 77 години, а Бролин е на 79 години и двамата са щастливи, че бракът им е продължил толкова дълго. Веднъж изпълнителката на Memory казва, че 20-те им години семеен живот в Холивуд могат да се считат за 50 години в Чикаго.

Ключът към щастието им е, че и двамата работят за поддържането на искрата. На първо място те правят всичко възможно винаги да намират време един за друг. И двамата имат натоварени графици и казват, че за тях е наистина важно да останат активни през деня, но прекарват вечерите заедно.

И двамата вярват в необходимостта от семейна терапия, както призна неотдавна Джеймс Бролин. Той споделя още, че Стрейзанд винаги поддържа жив романса им и го посреща с любов у дома.

Да бъдеш истински влюбен в някого, наистина вдъхновява човек да направи всичко възможно, за да запази това чувство живо до края на живота си.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X