Напишете дума/думи за търсене

Откачените прищeвки на звездите (галерия)

Дженифър Лопес

Всички знаем, че творците се мислят за голямата работа и вярват, че са по-специални от останалите обитатели на тая планета. Възможно е да имат по-обострен вътрешен свят, но дори и той не ги извинява за странностите, с които ангажират всички около тях.

Организаторите на този или онзи концерт изпадат често в ступор, четейки изискванията на музикантите, които са поканили. Вижте какво вълнува и какво тревожи някои звездни изпълнители, преди да се качат на сцената.

Джей Ло не пее без бяло

Тя може да е известна като Джени от квартала, Дженифър Лопес обаче е всичко друго, но не и непретенциозна. Температурата в покоите й трябва да бъде точно 25,5 градуса. Вътре трябва да има два овлажнителя, два въртящи се вентилатора, вода „Евиан“ със стайна температура, ябълков или гроздов сок. Гримьорната трябва да е боядисана в бяло и да е пълна с бели цветя, бели маси и покривки, бели пердета, бели свещи, бели чаршафи, бели канапета, бели лилии, бели рози... Схванахте, нали?

Мерилин Менсън
Мерилин Менсън
Мерилин Менсън и неговите мечета

След като прочетеш, че ексцентричният музикант иска в гримьорната му да има желирани мечета, ще си помислиш, че е лесен за задоволяване пич. После обаче идва ред на прословутата му шантавост. От организаторите си той иска да му осигурят и „плешива и беззъба проститутка“.

Джъстин Тимбърлейк
Джъстин Тимбърлейк
Джъстин Тимбърлейк търка дръжките

Някогашният член на момчешката банда 'Nsync явно има фобия от микроби. Изпълнителят на Sexy Back кара екипа на промоутърите си да търка дръжките с дезинфектанти на всеки два часа. Интересно при какви стриктни хигиени условия прави любов със съпругата си Джесика Бийл.

Барбра Стрейсанд
Барбра Стрейсанд
Барбра Стрейзанд пишка в рози

Като е примадона, да е като хората! Легендарната певица и актриса изисква тоалетната й чиния да е пълна с розови листенца. Преди да излезе на сцената, задължително специален бомбен екип претърсва залата, в която ще пее. На всяка цена в гримьорната й трябва да има 10 лампи, във формата на факли, и метални детектори на всяка врата. А охранителите трябва да са със специални униформи и за нищо на света да не са облечени във фланелки.

Бритни Спиърс
Бритни Спиърс
Бритни Спиърс глобява за телефон

Едновремешната принцеса на попа и дума не ще да изпее, ако преди да се измъкне на естрадата, не похапне чийзбургер или пържена риба с картофки. По време на лондонския й концерт през 2011-а, Бритни поискала огромен портрет на принцеса Даяна. Освен това заплашила, че ще глоби организаторите с 5000 долара, ако на някого от екипа му звънне телефонът, докато е в нейната гримьорна.

Лейди Гага
Лейди Гага
Лейди Гага го иска розово и космато

Шоковата изпълнителка е доста заземена с исканията си. Аристократката в музиката иска зад сцената да има постери на Били Джоуел, Елтън Джон и Дейвид Бауи. 28 бутилки студена вода и 28 бутилки вода със стайна температура. Няколко шишета с добро червено и бяло вино, ирландско уиски от конкретна марка. Стените трябва да са облицовани с черен и сребърен текстил. Нищо особено, нали? Да, ама не. Гвоздеят в желанията й е манекен с розово окосмение на пубиса.

Кейти Пери
Кейти Пери
Кейти Пери забранява карамфилите

Бившата жена на Ръсел Бранд държи гримьорната й да е в пастелно розово и да има два яйцевидни стола и една табуретка в същия цвят. Освен това в списъка й фигурират една ниска масичка за кафе, чифт лампи в бароков стил и хладилник със стъклена врата. Задължително около нея трябва да е пълно с бели и лилави хортензии, лозови и бели рози и божури. О, и абсолютно никакви карамфили, ама никакви.

Иги Поп, снимки: Reuters
Иги Поп, снимки: Reuters
Иги Поп иска джуджета

Ако си мислите, че дамите са по-трудни за задоволяване, опитайте отново. Емблематичният изпълнител Иги Поп има списък от 18 страници с изисквания към организаторите на концертите си. Едно от нещата, без които не излиза за пее, е статия от вестник USA Today за свръхдебели хора. Седем хипофизни джуджета, облечени като герои от приказката за Снежанка, и имитатор на Боб Хоуп, който да е на разположение по всяко време на денонощието. Освен това тесте с карти в случай, че някоя от мацките на музикантите, които свирят с него, реши да играе на стриппокер, докато гаджето й е на сцената.

Марая Кери къпе кучетата си във витаминозна вода

Няма спор, гласът на изпълнителката на Hero е нещо, което със сигурност й дава право да се пъчи гордо с вокалните си данни, но дали й дава право да предявява претенции и за домашните си любимци? Когато е на концерт, тя винаги взема със себе си кучетата си, за които иска бутилки с витаминозна вода, в която да ги къпе. Дивата държи да пие само шампанско „Кристал“ с извита сламка. Освен това трябва да има специален човек, който да изхвърля дъвките й. Мебелировката в гримьорната трябва да е в черно, тъмносиво, тъмнорозово, без никакви истерични шарки. Настолна лампа, която да успокоява очите и, разбира се, 20 бели котенца и 100 бели гълъба.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X