Напишете дума/думи за търсене

Кои зодии са късметлии и кои са каръци?

В живота невинаги всичко върви по мед и масло, а често когато нещо ни се изплъзне под носа, си казваме, че нямаме късмет и че каръкът ни следва по петите.

Кои са най-големите късметлии в зодиака и кои са най-недолюбвани от съдбата?

1. Дева

Поздравления! Вие сте най-големите късметлии на зодиака. Перфекционизмът е вашето мото и никога не правите компромиси с него. Вашето трудолюбие чудесно се комбинира с дадено ви от съдбата, постигайки най-добрите резултати за вас.

2. Скорпион

Звездите винаги са наредени във ваша полза. Доста често намирате неща, които да са ви от полза и то без да полагате особени усилия. Въпреки това помнете, че късметът ви все пак има лимит. Не може да го приемате за даденост, мислейки си, че той винаги ще е на ваша страна.

3. Лъв

Хората от тази зодия притежават добър баланс между чар, външен вид и интелект. Често тяхната очарователност ги изважда от различни ситуации и нерядко печелят от всяка ситуация. Все едно цялата божествена благословия се е изсипала върху тях. От Лъва зависи как ще използват този даден им късмет свише.

4. Телец

Вие сте страшен късметлия, на когото никога няма да се случат някакви страшни проблеми, свързани със семейство, здраве или финанси. Другите се възхищават на вашата персона. Въпреки това невинаги имате сполука в любовта. Затова бъдете подготвени за някое и друго отчупена част от сърцето ви, но едно е сигурно – няма да останете сами.

5. Овен

Не е много добра идея да стоите и да чакате късметът да ви дойде на крака. Трябва да давате най-доброто от себе си, ако искате да го извикате на прага си.

6. Риби

Боговете на любовта са на ваша страна. Не така обаче стоят нещата с финансовите ви дела. Затова не възприемайте парите като нещо, което никога няма да свърши. Банковата ви сметка може невинаги да е тлъста, но за сметка на това любовният ви живот ще кара другите да ви завиждат. Ако наистина оценявате любовта, то тогава вие може да се сте най-големият късметлия в зодиака.

7. Рак

За разлика от Девата звездите не са на ваша страна и няма какво особено да направите по въпроса. Вместо да стоите и да чакате късметът да се появи на бял кон, запретнете ръкави и извикайте неволята. Няма никакъв смисъл да се залъгвате, че нищо не зависи то вас. Точно обратното е.

8. Стрелец

Нищо не се случва лесно в живота ви. Работите яко и денонощно за нещата, които искате. Но ако решите да погледнете от светлата страна на ситуацията, тогава с гордост може да кажете, че всичко, което сте постигнали, е благодарение на вас.

9. Везни

С течение на времето сте се научили, че нещата не се случват по вашия начин. Това обаче не спира житейския ви устрем. Наясно сте, че няма какво да направите, ако не сте се родили под щастлива и късметлийска звезда. Вие сте борци и никога не се предавате.

10. Козирог

Не сте сред най-големите късметлии изобщо. Късметът ви се изплъзва буквално под носа. Толкова пъти съдбата ви е изпращала трудни топки, а вие сте устоявали на тези бури, че ако имате достатъчно търпение, в един момент всичко ще се обърне във ваша полза.

11. Водолей

Сполуката изобщо не е ваш спътник. Постоянно ви се налага сами да си помагате и решавате проблемите си. Независимо колко много усилия полагате, късметът винаги ви се изплъзва. Но вие сте умни и фокусирани, да не говорим, че сте убийствено силни.

12. Близнаци

Вие сте най-големите каръци в зодиака и въпреки това нерядко нещата ви се случват, защото никога не се отказвате. Усъвършенствали сте до съвършенство превръщането на болката ви в сила.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X