Напишете дума/думи за търсене

Кои зодии са късметлии и кои са каръци?

В живота невинаги всичко върви по мед и масло, а често когато нещо ни се изплъзне под носа, си казваме, че нямаме късмет и че каръкът ни следва по петите.

Кои са най-големите късметлии в зодиака и кои са най-недолюбвани от съдбата?

1. Дева

Поздравления! Вие сте най-големите късметлии на зодиака. Перфекционизмът е вашето мото и никога не правите компромиси с него. Вашето трудолюбие чудесно се комбинира с дадено ви от съдбата, постигайки най-добрите резултати за вас.

2. Скорпион

Звездите винаги са наредени във ваша полза. Доста често намирате неща, които да са ви от полза и то без да полагате особени усилия. Въпреки това помнете, че късметът ви все пак има лимит. Не може да го приемате за даденост, мислейки си, че той винаги ще е на ваша страна.

3. Лъв

Хората от тази зодия притежават добър баланс между чар, външен вид и интелект. Често тяхната очарователност ги изважда от различни ситуации и нерядко печелят от всяка ситуация. Все едно цялата божествена благословия се е изсипала върху тях. От Лъва зависи как ще използват този даден им късмет свише.

4. Телец

Вие сте страшен късметлия, на когото никога няма да се случат някакви страшни проблеми, свързани със семейство, здраве или финанси. Другите се възхищават на вашата персона. Въпреки това невинаги имате сполука в любовта. Затова бъдете подготвени за някое и друго отчупена част от сърцето ви, но едно е сигурно – няма да останете сами.

5. Овен

Не е много добра идея да стоите и да чакате късметът да ви дойде на крака. Трябва да давате най-доброто от себе си, ако искате да го извикате на прага си.

6. Риби

Боговете на любовта са на ваша страна. Не така обаче стоят нещата с финансовите ви дела. Затова не възприемайте парите като нещо, което никога няма да свърши. Банковата ви сметка може невинаги да е тлъста, но за сметка на това любовният ви живот ще кара другите да ви завиждат. Ако наистина оценявате любовта, то тогава вие може да се сте най-големият късметлия в зодиака.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X