Напишете дума/думи за търсене

3-те зодии с най-силна интуиция

Зодиакалният знак е прозорец към душата и показват вътрешните качества на човека, роден в неговите рамки.

Зодиакът показва и кои хора са с най-силна интуиция. Вътрешният глас на тези три зодии е в пъти по-силен от този на останалите.

Скорпион

Вие сте толкова пламенни и страстни, че вашата интуиция действа като втори мозък. Имате способността на разчитате другите и бързо прозирате техните намерения. Вашата собствена безкомпромисност ви кара да сте прекалено предпазливи към околните. Въпреки това сте много добър психолог, стане ли дума за човешки характер, и благодарение на вашата интуиция често намирате най-доброто у другите. Освен това тя ви помага да разпознаете по-бързо фалшивите приятели, които се навъртат около вас. Трудно някой може да ви излъже с престореност. Вие сте като детектор на фалша.

Стрелец

Може и да нямате най-добрата преценка, когато трябва да отсъдите нещо на момента, но когато останете насаме, винаги взимате правилното решение. В повечето случаи вие се водите от поговорката, че утрото е по-мъдро от вечерта. Въпреки че сте много интуитивни, не обичате да прибързвате, а се осланяте на своята вродена предпазливост. Понякога интуицията ви казва да оставите нещата такива, каквито са.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X