Напишете дума/думи за търсене

Силните страни на всяка зодия

Всеки човек има отличителни и уникални психически сили, базирани на зодиакалния му знак. Искате ли да знаете какви са вашите?

Овните са известни с това, че са на точното място, в точното време, докато Везните изглежда познават околните по-добре, отколкото познават себе си.

Овен
Точно място, точно време

Без да искате, винаги сте в центъра на събитията. Вие сте магнит за късмета и за таланта.

Телец
Усеща невидимата граница

Избягвате напрежението, като никога не прекрачвате невидимата линия на приемливо поведение. Може да усетите, когато някой се опитва да преодолее вашите лични бариери.

Близнаци
Намират правилните думи

Близнаците са толкова силно свързани с петте сетива, че шестото чувство почти не им е необходимо. Те винаги знаят какво да кажат, водени от интуицията си.

Рак
Доверява се на интуицията си

Причината да знаете какво ще се случи е, че вашите емоционални усещания са в състояние да почувстват това, което чувстват другите.
За вас емпатията е много присъща.

Лъв
Времето е всичко

Вие сте свързани, психически, почти магнетично, с ритъма на живота във всеки един момент. Знаете кога да пристигнете някъде, кога да говорите и кога да действате.

Дева
Усеща възможностите и заплахите

Способността ви да знаете информация предварително и да формулирате правилна прогноза за живота си, може да се възприема като гениална.

Везни
Познават другите по-добре от себе си

Вашата психическа способност е да четете околните, да разбирате техните мотиви и да знаете какъв ще бъде следващият им ход още преди те да са наясно. Но имате сляпо петно. Това е огледалото. Вие не познавате себе си достатъчно добре. Освен това губите шестото си чувство, когато някой се доближи до вас.

Скорпион
Филтрира повърхностния слой

Гладът ви за дълбока обич има интензивен физически израз. За вас вербалното почти винаги е досадно. Думите ви пречат в стремежа ви към страст и разграничавате флиртаджията от човек, който наистина иска любов.

Стрелец
Божествен успех

Знакът ви притежава естествен оптимизъм. Докато други хора гледат схеми и графики и наемат консултанти, вие вече знаете къде и кога да бъдете хазартни, било то в бизнеса или в любовта. Степента ви на успех в е завидна.

Козирог
Познава ритъма на живота

Когато дойде време да се разраствате или променяте нещо в ежедневието си, правите радикални промени в живота си в точното време и се движите нагоре по стълбата на успеха с постоянен темп.

Водолей
Чете мисли

Способността да получава това, което иска от други хора, е вроден талант на Водолея. Знае какво търси отсрещният и може да пакетира вашите нужди и желания като свои.

Риби
Виждат цялата картина

Голямата картина е вашата специалност. Знаете къде падат всички части на пъзела. Научната фантастика и други измерения са факти и може да ги посетите чрез интензивни визии, канализирайки по-големи истини обратно към останалата част от човечеството.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X