Напишете дума/думи за търсене

Зодии, които са по-добри сами, отколкото във връзка

Върху звездите е написано, че някои зодиакални знаци просто са устроени да бъдат сами. Не защото не са послушни, а защото притежават определени черти на личността, които са изключително предизвикателни за поддържане на интимни отношения.

Тези зодии намират спокойствие и удовлетворение в усамотението и са по-добри да бъдат сами, а не като част от романтична връзка.
Разбира се, тези знаци могат да намерят любов и интимност с други хора. Това не означава непременно, че е невъзможно да съжителстват и обичат други човешки същества.

1. Близнаци

Вашият основен страх от интимна ангажираност пречи да влезете във връзка и е причината да предпочитате да сте сами. Отегчавате се и губите интерес твърде лесно. Необходимо е само леко разсейване, за да се отклоните от пътя към изграждане на интимна връзка. Това се дължи и на вашата променлива природа. За всеки ще бъде изключително трудно да намери стабилност и последователност, докато е във връзка с вас. Непредвидимото поведение, което често проявявате, може да повлияе на хората по грешен начин. Начинът, по който е структурирана вашата личност, прави изключително трудно околните да ви се доверяват и да разчитат на вас да сте до тях, когато имат нужда от вас. Това често ви оставя неразбрани до определена степен.

2. Стрелец
Вие просто обичате да бъдете сами, защото наистина цените свободата си. Всякакъв вид интимна връзка за вас е форма на опитомяване.
Цикленето на едно място за твърде дълго време ви плаши най-много. Не искате отношенията да ви обвързват с някои неща, които за вас по презумция са временни. Наясно сте, че свързването с друг човек в интимна връзка само ще забави и отслаби енергията ви в търсене на повече. За вас да сте в романтични отношения, означава да сте закотвени на едно място, когато всичко, което искате да направите, е да плавате надлъж и на шир из любовните морета. Искате свобода и правото на свободна воля колко дълго да обичате някого.

3. Овен
Не е трудно да разберем защо предпочитате да сте сами. Вие сте импулсивни по природа. Тенденцията ви да действате бързо и вашето очакване за мигновени резултати ви разочарова в бавния процес на отношенията. Губенето на време е нещо, което не искате да си причинявате. Имате чувството, че имате толкова много неща, които трябва да свършите в този живот, и не може да си позволите да не се възползвате максимално от времето си на тази земя.
Сигурно за вас е, че повечето хора не могат наистина да са в крак с вашето темпо. Затова предпочитате да сте сами, вместо да се настройвате на друг ритъм.

4. Телец
Упоритостта ви е основната причина, заради която е по-добре да сте сами, отколкото в отношения. Когато става въпрос за отговор на критика или противопоставяне, не се справяте твърде добре. Не се разбирате особено с околните, тъй като сте твърде вироглави, за да позволите на тях да променят нещо у вас. Освен това не сте фенове на инакомислещите. Предсказуемостта и стабилността са двете основни черти, които очаквате от другите, но повечето хора по своята същност са непредсказуеми. Неприятно ви е чувството на несигурност, която идва заедно с интимността в една връзка.

5. Козирог
Вашият утилитарен подход към живота е причината да предпочитате да не сте в интимни отношения. Чувствате, че връзките ви спират да живеете по ваш начин.
Постигането на повече в живота е това, което желаете, защото сте тотално амбициозни. Вие знаете със сигурност, че другите само ще ви разсейват и ще ви попречат да бъдете това, което трябва да сте. Освен ако няма някого, който се стреми да ви помогне и да подхрани вашия високо амбициозен дух с правилната мотивация и уважение към вашето пространство, вие предпочитате да сте сами. Смятате, че интимните отношения само ще ви дърпат назад от постигането на вашите лични цели и мечти.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X