Напишете дума/думи за търсене

Как обича всяка зодия

Всяка статия, която обобщава по този начин, трябва да се разглежда в най-общ план. Защото всеки човек има своята лична звездна карта, по която има още стотици детайли, които определят поведението и характера му. И все пак - кое е общото в отношението към най-висшето чувство - любовта, при различните зодии.

Овен

Те са като огън. Ще ви засипят с комплименти, изненади, подаръци, ще ви любят страстно, ще измислят с вас имената на бъдещите ви деца още на третата ви среща, но има голяма опасност чувствата им бързо да прегорят. Ако искате да ги задържите, бъдете търпеливи, винаги им оставяйте пространство, за да искат да ви "догонят" и не забравяйте - каквото и да правите, дръжте Овена на пиедестал. Представителите на тази зодия търсят идеалната жена и понякога това търсене продължава цял живот.

Телец

Те се влюбват по-бавно, но влюбят ли се, могат да бъдат много верни на тази любов. Понякога ще ви вбесява това, че им липсва романтичност и рядко се сещат да направят някакъв изненадващ жест към вас, но създадете ли семейство с Телец, вероятността то да е стабилно, е огромна. Телецът е добър родител, но никога не го откъсвайте от приятелите му. Те са от изключителна важност за него.

Близнаци

Въоръжете се с безброй теми за разговор. Най-общителната зодия ще се влюби във вас, ако имате много общи интереси, ако сте активна и постоянно интересна. Те говорят много, но не и за чувствата си. Трябва да проявите и търпение, и силна интуиция, за да разберете дали вашият Близнак ви обича искрено, или просто му е приятно с вас. Животът с представител на тази зодия ще бъде много интересен и приключенски, докато смъртта ви раздели.

Рак

Ако имате късмета да ви обича Рак, вие може да сте сигурни, че сте центърът на вълшебния свят на този човек и по-лоялен партньор няма да откриете. Той има нужда да си грижи за вас, но макар да е най-семейната зодия, Ракът обича много и да пътува, да изживява интересни неща, да опознава нови светове и хора. Бъдете плътно до своя Рак, защото той ще ви показва колко е силен, а всъщност е ужасно раним и има нужда от закрилата ви. Ако умеете да закриляте Рака, той ще ви се отблагодари с най-силната любов, на която е способно човешко същество.

Лъв

Галите ли ги постоянно по гривата, може и никога да не ви покажат ноктите си. Но не смейте да пренебрегвате Лъв, или да сте му неверен. Това няма да ви прости. Лъвът има нужда от верността и обожанието ви. Ако му ги дадете, той ще ви отвърне с покровителствено отношение и много страст. Никога не показвайте на един Лъв, че сте по-силна или по-умна от него. Дори това да е така, говорете му обратното и ще имате мъркащо котенце до края на живота си.

Дева

Представителите на тази зодия са перфекционисти и това важи с пълна сила и за техните партньори. Трябва да сте доста старателни и последователни, за да ви обикнат. Трудно ще ги накарате да покажат чувствата си и не очаквайте от тях вечер на свещи или предложение по залез слънце. Но направите ли семейство с Дева, ще имате силен и надежден партньор. И винаги подредена къща.

Везни

Те са мили и нежни, обичат красивото, наслаждават се на всяка ваша дума и са благодарни за всеки ваш жест. Трудно казват "не" и лесно страдат, затова ги пазете. Внимавайте да не изпадате в конфликти с тях, защото изобщо не им се нравят разправиите. Всичко с една Везна може да бъде обсъдено, но разумно и с внимание към чувствата му. Обичат изненадите, лукса, пътуванията. Но са готови да отвърнат с не по-малко големи жестове от вашите.

Скорпион

Другото им име е Страст. Този зодия е създадена, за да обича и за да бъде обичана. Няма начин Скорпион да хареса обикновено момиче. Ако ви обикне, ще бъде до гроб. С годините любовта им се задълбочава, но от вас се изискват немалко усилия - трябва да сте му абсолютно вярна и никога да не очаквате от него, че обикновеното, монотонно и сиво ежедневие ще му бъде достатъчно. Трябва да сте силен партньор с чувства, не по-малко дълбоки от неговите. Ако Скорпионът не открие такова момиче, може да страда до живот.

Стрелец

Със Стрелеца ви очаква дълго пътешествие. Той е открит за всякакви нови места и изживявания и ще бъде горд да ви покаже света, както само той може да го види. Стрелците са положителни натури и харесват положителни партньори. Забравете за мрънкането, песимизма, депресиите. Те няма да бъдат до вас, ако изпаднете в дупка, защото не знаят как да реагират. Така че открийте силата си и чак тогава се обвързвайте със Стрелец.

Козирог

Изключително са практични и няма да са ви достатъчни, ако сърцето ви е жадно за романтика и приключения. Могат да бъдат стабилни партньори, но само след като са го обмислили стотина пъти и са преценили вашите плюсове и минуси. Обикнат ли ви, ще ви бъдат верни и ще се грижат за всички аспекти от общото ви битие. Козирозите не обичат да си развалят къщичката, така че, ако мрънкате, че нещо в тази къщичка ви липсва, те много хладнокръвно ще ви предложат да си тръгнете, но няма да се променят заради вас.

Водолей

Тези хора имат нужда от свобода. Как се прави здрава връзка с човек, който поставя свободата на първо място ли? Като сте достатъчно интересни, забавни и щури, за да иска този човек да изживява свободата в партньорство с вас. Екстравагантни са, често останалите не могат да ги разберат, но в любовта могат да бъдат много интересни и неочаквани. Водолеят е цяло приключение и не е лъжица за всяка уста. Трябва да сте доста смели, но приключението си струва. Ако обаче Водолеят не открие подходящото момиче, той ще предпочете да е сам. Трябва да сте изключително специална.

Риби

Те са от малкото хора, които поставят чувствата на партньора си пред своите. Изключително са интуитивни и, ако ви обичат, ще знаят кога имате нужда от рамото им да поплачете и от усърдието им, за да излезете от труден период. Всъщност вие сте щастливци, ако сте обичани от Риби, но не приемайте нежността им за слабост и никога не подценявайте чувствата им, макар самите те да са склонни да го правят за себе си. Ще ги нараните, а нараните ли тежко Рибата, тя може и да спре да ви обича.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X