Напишете дума/думи за търсене

Идеални колеги по зодия – 2 част

Продължаваме поредицата за най-подходящите зодиакални партньори в кариерно отношение. Кои са най-добрите работни екипи, обяснява френският астролог Марк Анжел.

Лъв

Представителите от тази зодия са идеален екип с Близнаци. Тъй като по природа Лъвовете са много амбициозни, те прекалено много ценят способността на Близнаците да се нагаждат към всяка ситуация и да извлекат положителното от всеки контакт и партньор. Освен това Лъвовете никога не биха търпели в екипа си някого, който е несериозен и не поема отговорност. За щастие Близнаците не са такива. Лъвът се заема с действията, а Близнаците с комуникацията и уточняването на детайлите.

Дева

С Козирог създават идеален екип, защото представителите и на двете зодии са много работливи и отговорни. Готови са да влагат много и да работят усърдно, за да постигнат желаното съвършенство. Девите не могат да работят с прекалено припрени и хаотични хора, а имат нужда от някого, който също като тях е сериозен и отговорен в професионално отношение. Козирозите са точно такива. Освен това Девите понякога са срамежливи и обичат да наблюдават нещата отстрани. В това отношение Козирогът може да им помогне – представителите на тази зодия умеят да са много общителни, но единствено ако са в настроение.

Везни

Перфектно дуо сформират със Стрелец. Той им носи увереността и дързостта, които те невинаги притежават. Везните са много отговорни и трудолюбиви, но имат нужда от непрекъснато насърчаване и нахъсване в работата. Точно за това ще им помогне представител на зодия Стрелец. Артистичната натура на Везните среща идеалната подкрепа в по-практичния Стрелец.

Скорпион

Те са амбициозни, работливи, умни, но и понякога много крайни. Скорпионите са хора, които поемат огромни отговорности и многобройни задачи и ще ги свършат съвестно, ако имат сериозни хора до себе си. Готови са обаче да „ужилят“, ако се наложи. Добър вариант за техен партньор в кариерата са представителите на зодия Рак – те са спокойни, работливи, разумни и много съобразителни. Скорпионите уважават интелекта и способността на Раците да постигат целите си дори по заобиколен начин.

към първа част

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X