Напишете дума/думи за търсене

Проклетията на зодиите

Лъвовете са водачи, Везните – справедливи, а родените под знака на Дева – безупречно чисти и подредени. Чували сме за добрите страни на тези и други зодиакални знаци. Но наясно ли сме с лошите? Кой е капризен, кой – инатлив, и кой – направо кошмарен? Всичко това може да се научи от книгата “Мрачната страна на зодиака” на британската астроложка Стела Хайд, самата тя – проницателен и проклет Рак, пише в. “Дейли мейл”. Авторката разкрива недостатъците, предопределени от звездите, как могат да ви навредят и коя професия е най-подходяща предвид лошотията ви.

Овен: Луд умора нема

Лакоми, заядливи, напористи, първични, егоисти, вие сте най-яростният знак в зодиака.

Имате проблем с табутата – видите ли знак “Стоп”, втурвате се с рогата напред.

Овенът е патологично обсебен от стремежа да пребори конкуренцията. Винаги иска да е пръв и е готов на всичко, за да спечели. Разбирането му за честна игра е да победи той. Деликатността му е непозната - за да постигне целта си, гази наред, а после замазва с ангелска физиономия.

Най-големият порок: Гневът. При Овена той е импулсивен, първосигнален, без връзка с главния мозък. Понякога това е полезно, но го обуздавайте, когато сте зад волана.

Любов: Завоеватели в секса, които искат да им се повтаря, че са най-добрите любовници. Влюбват се страстно, но за кратко време, през което са нетърпимо обсебващи.

Приятелство: За него Овенът има ясни правила - другият да прави каквото каже той, да му се възхищава и никога да не го критикува. На всяка цена трябва да е навсякъде и в центъра на събитията. Става безумно ревнив, ако някой негов познат прави нещо по-добре от него.

Подходяща професия: Изследовател – така винаги ще сте първи и ще можете да се хвалите с това. Като пожарникари бихте се изявили като истински герои, но не се изкушавайте вие да подпалите огъня.

Телец: Рационални и закостенели

Изумително дебелокожи, вие се размърдвате едва когато ви ръгнат с остена. Тесногръди, закостенели консерватори, риете дълбоко в една и съща бразда.

Телецът е безмилостен диктатор със силно чувство за собственост и непреодолим копнеж по парите. Неспособността му да се приспособи, камо ли да се промени, е резултат от липса на въображение. Малкият му бичи мозък не може да мисли комплексно и затова се оставя лавината, която е отказал да забележи, да го затрупа жив.

Най-големият порок: Алчността. “Искам ги всичките веднага” е първата мисъл на Телеца, когато го връхлети желанието да се сдобие с нови предмети. Отмъстителен.

Любов: Всеки по-умел сексуален партньор би умрял от скука във вашето легло. Съпротивлявате се на всеки опит да се внесе спонтанност или изненада в любовната игра.

Приятелство: Има си причина Телецът да стои самотен в полето. Отчасти това се дължи на неговия непоносим характер, но главно - на сребролюбието му. От безконечни дискусии за финансовите му планове и инвестиции хората губят желание за живот.

Подходяща професия: Брокер на имоти. Покажат ли ви някой старинен архитектурен шедьовър, започвате кроежи да го превърнете в новобогаташки апартамент.

И съдия-изпълнител ще ви пасва добре, тъй като сте напълно безразлични към чувствата на другите. 

Близнаците: Коварни и безотговорни

Под пласт привидна искреност и чар дебне двуличен, коравосърдечен сплетник, който трупа информация, за да направи някому мръсотия, да го очерни. А после се учудва, че му се сърдят.

Близнакът да прощава, но е безогледен измамник, способен да вземе играчката на дете и да злорадства, че го е разплакал.

Вие сте вечно незадоволени. Постоянно имате чувството, че изпускате интересен купон, на който не сте поканени. За да компенсирате, трябва да бъдете нонстоп забавлявани. Намирате се в перманентна криза на средната възраст – безотговорни, неудовлетворени, неспособни на обвързване хора, които на 45 години още носят бейзболната си шапка с козирката назад.

Най-големият порок: Не е само един, а по два за всеки близнак.

Горделивост (знаете, че изглеждате добре). Похот (защото е готино). Завист (за красиви, лъскави неща). Алчност.

Любов: Не търпите отегчение в леглото. Горко на партньор, който не ви развлича. За вас любовта значи да бъдете с едно гадже, докато флиртувате със следващите две.

Приятелство: Родени сте за социални мрежи, а на всяко парти зорко дебнете има ли някой по-красив и известен от вас или човек, който може да ви бъде от полза.

Подходяща професия: Троен агент – обожавате да надхитряте хората. Служебен клюкар. Умеете да се умилквате и ласкаете. Със същата лекота сте готови и на предателство.

Рак: Раздирани от вътрешни демони

Cръдливи, капризни, докачливи, вие храните подозрение към всеки и всичко и нямате вяра в бъдещето. Това често ви прави сантиментални и отчаяни, кара ви да се чувствате самотни. И без сериозен повод се смятате за пренебрегнати, все някой ви напада без причина.

Ракът обича да се вайка. Има сетива и за едва доловимата обида, помни всичко гадно, което някой някога е казал за него, и го превърта дълго в съзнанието си. Внимава да не издаде нещо, което хората биха използвали срещу него, а ако се случи, обръща нещата срещу тях.

Най-големият порок: Пасивност. Изпадате в парализираща неподвижност, когато позволите на безнадеждността да ви завладее.

Любов: Ако срещнете мечтания партньор, хвърляте въдицата, но с особена стратегия – отивате в другата стая, за да ви преследва той. Тайната ви мисъл е да не се изложите, ако нещо се обърка. Ревниви сте.

Приятелство: Сближавате се главно с хора, които по някакъв начин се нуждаят от вас, и ги правите част от колекцията си.Прилепчиви и манипулативни, умело използвате обиденото мълчание, задушаващата привързаност и смяната на настроения, за да накарате другите да направят каквото искате.

Подходяща професия: Консултант по житейските проблеми – носи ви наслада да поплачат на рамото ви.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X