Напишете дума/думи за търсене

С кого най-много си пасва Ракът

Рак и Овен

В този случай наистина противоположностите се привличат. Овенът е забързан и нахакан, докато Ракът е чувствителен и емоционален. Разбира се, и Овенът може да бъде чувствителен – по неговия си горещ, сприхав, стремителен начин, което със сигурност съвсем ще замае Рака. Въпреки че по принцип Ракът обича да го кара по-бавно, особено в началото, вихрушеният подход на Овена може да се окаже внушително стимулиращ за любовта на тази двойка. Неприятности в рая може да се появят заради промените в настроенията на Рака или ако агресията на Овена стане болезнена. И двата знака трябва да се научат да слушат нуждите на другия и да проявяват разбиране.

Най-доброто от тази конфигурация: когато разберат, че са от един и същи отбор, комбинацията между Огъня и Водата ще сработи чудесно.

Рак и Телец

Това е доста добра комбинация. Споделят кармични връзки и имат еднакви възприятия за света. Между Телеца и Рака има много общо – почитат сигурността във връзката преди всичко останало, и двамата обичат да се грижат за другия. Ракът набляга на емоционалната грижа, докато Телецът обича да глези партньора си с подаръци и вкусни блюда. И двамата са домошари и обичат да прекарват времето си с любимия вкъщи. Харесват уюта и хубавите вещи. Често са на прицел от другите зодиакални знаци, които им завиждат за стабилността на семейството, което създават. Проблемите им възникват само когато Телецът настоява да става на неговото, а Ракът реши да се цупи. Телецът трябва да се научи да разбира емоционалната чувствителност на Рака, а Ракът трябва да бъде по-отворен и честен в комуникацията вместо да се отдава на емоционален шантаж.

Най-доброто от тази конфигурация: Стабилният отбор, който създават. Взаимната им любов към дома и сигурността на семейството прави от тях идеалната в дългосрочен план двойка.

Рак и Близнаци

Тази конфигурация води до любопитни отношения. Чувствителният, емоционален Рак има проблем с пряката комуникация, докато това изобщо не е проблем на Близнаците. Кавалерската природа и вежливият изказ на Близнаците окуражават Рака да излезе от черупката си по-бързо от обикновено. Ракът може пък да научи Близнаците да бързат по-бавно и да ценят света. Ако Близнаците игнорират Рака и не може да му подсигурят така нужната сигурност и интимност, проблемите няма да са далеч от прага. Тези два знака възприемат света по тотално различни начина. Ракът е знакът на дома и здравето, докато Близнаците са страшни мислители. Те лесно може да влязат в ролята на рицари в лъскави доспехи за Рака, докато той връща услугата с характерния си импулс да предпазят този, който обичат. Качеството на домашен уют е важно за Рака, което е чудесно за Близнаците, които не биха отказали вкусна храна, меко легло и спокойствието, което носи силно интуитивният Рак. Той е толкова сензитивен, че има почти физическа връзка с тези, които обича, но е склонен да прибягва до идеализиране и развиване на чувство за собственост към партньора. Ако Близнаците убедят Рака, че го обичат и почитат, любовта ще е повече от хармонична.

Най-доброто от тази конфигурация: Веднъж разбрали, че са съдружници в отношенията си, може да покорят невиждани висини. Близнаците винаги мислят една крачка напред, докато Ракът тихо ги подкрепя зад кулисите. И двамата имат способността да се допълват един друг, което пък винаги е чудесно за пълноценни отношения.

Рак и Рак

Когато два Рака имат любовна афера, се заражда изключително емоционална семейна връзка. Хармонията на Рак с Рак, предполага дълбоко, всеотдайно дуо, лоялно до безкрайност един към друг. И двамата ще научат плюсовете и минусите си, най-добрите начини да се разгорещят, или, ако се налага, да се успокояват. Също така, двамата ще намерят комфорт и удовлетворение в своята отдаденост и обвързване. Тази двойка е предана и грижовна, услужлива и състрадателна към нуждите на половинката си и е пряко ориентирана към създаването на дом и семейство.

Най-доброто от тази конфигурация: Абсолютната страст към обвързването и силната емоционална връзка между Рак с Рак, ще поддържа любовта им вярна, както и устрема към създаването на щастлив семеен живот.

Рак и Лъв

Когато сърцата на Рака и Лъва напаснат емоционалния си ритъм, те много бързо разбират как да задоволят основните интимни нужди на другия. И двата знака изискват преданост и деликатност, любовна грижа, макар че Рака търси стабилност и емоционална хармония, докато Лъвът жадува искрено за комплименти и обилни адмирации. И двете зодии са силно лоялни, дори когато става въпрос за притежание. Те са отдадени на търпението в отношението, което със сигурност ще ги дари със стабилна връзка. Тъй като тяхното жаждата им за споделяне е сходно, Ракът и Лъвът могат да изпълнят много осезаеми празноти в живота на партньора си.

Най-доброто от тази конфигурация: Взаимното им желание за откровени отношения. Тази двойка вибрира на вълните на подкрепата и позитивизма. Заедно, тази двойка може да сподели позитивна и здравословна връзка. Ракът и Лъвът са печеливша комбинация, допълнена от съвместната им страст за сигурност, живот, пълен с любов и хармония.

Рак и Дева

Любовната връзка между Рак и Дева води до силна, практична и реалистична двойка. Това са отношения с потенциал, който расте през годините. И двете зодии са дисциплинирани и устремени към целта си. Те са честни и отдадени един на друг и споделят силно чувство за постигане на високи резултати . Тук няма да намерите повърхностна любов. Ракът и Девата дълбоко се възхищават един на друг. Девата уважава предаността и тихата сила на Рака, докато той оценява приспособимостта и интелекта и.

Най-доброто от тази конфигурация: Тяхната отдаденост за постигането на едни и същи цели. И двата партньора изпитват удоволствие от стабилен домашен живот. Девата искрено се наслаждава да помага на Рака. Техните сходни амбиции и желания, ги правят прекрасни и подходящи партньори.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X