Напишете дума/думи за търсене

Кои думи разгневяват различните зодии

Всички знаем поговорката за казаната дума и за хвърления камък. Изрекъл ли си веднъж нещо, не може да го върнеш назад. Ето защо трябва много да внимаваме с подбора на сричките, които излизат от устата ни.

Съществуват известни фрази и думи, които задействат недоволството, гнева, лошотията и сърденето у всеки зодиакален знак. За да ни е мирна главата, ето списъка със забранените словоизлияния.

Овен - Задръж

Хората, принадлежащи към този зодиакален знак, често са много неспокойни и припряни по природа. Те мразят да чакат. Така че никога не казвайте на Овена: "Ще ти се обадя по-късно", защото той има склонност да премисля ситуацията и със сигурност тези думи ще навредят на егото си.

Телец – Не си достатъчен

Телецът мрази неговите действия да бъдат дисектирани. Той не може да понася нарцистични хора и фукльовци. Ако искате да го отдалечите от себе си, кажете му, че „не е достатъчен“, независимо дали говорим за любов или друг вид отношения. Освен това обожава храната, така че избягвайте да проявявате неуважение към нея в негово присъствие.

Близнаци – Пази тишина

Хората, които попадат под този зодиакален знак, са известни с това, че са много изразителни. Затова изявления като "Моля, млъкни" или "Не може ли да говориш по-тихо" биха наранили егото им и би ги разгневило. Освен това не ги разпитвайте защо не се усмихват или защо са решили точно в този момент да не отронят и дума. Те са обосновани хора. Никога не правят неща случайно.

Рак – Остави ме първо аз да се изкажа

Представителите на тази зодия мразят да бъдат спирани или да бъдат молени да преотстъпят реда си на изказване. Намират това за много неуважително. Раците също така не харесват промените в графика си, затова опитайте никога да не променяте часа на срещата ви с тях, след като веднъж вече сте го фиксирали.

Лъв – Еди-кой-си изглежда по-добре в това

Лъвът е наясно с външния вид и собственото си великолепие. Затова избягвайте да му казвате неща като "Това не ти стои добре" и "Еди-кой-си изглежда по-добре в тази рокля". Това само ще го накара да те ненавижда.

Дева - Не ме интересува какво си мислиш

Нека започнем, като заявим, че Девата е граматичен нацист. За нея граматическите грешки са символ на гигантска простащина. Представителите на тази зодия наистина са скромни, но ненавиждат, че когато някой прояви неуважение към тях. Не харесват да им казват, че тяхното мнение няма значение.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X