Напишете дума/думи за търсене

Кои думи разгневяват различните зодии

Везни – Решавай бързо

Всеки знае, че Везните мразят да бъдат пришпорвани и да ги принуждават да изберат страна в даден спор. Изявления като "Решавай бързо", "Трябва да избереш един от нас" или "Реши най-накрая какво искаш“ само че ви навлекат техния гняв. Натиск от този тип ги поставя под огромен натиск. Везните ненавиждат, когато някой им каже да намалят музиката или нещо пречи на нещата, които им носят удоволствие.

Скорпион – Имаш краен срок

Хората от тази зодия са много чувствителни. Те мразят чувството, че ще бъдат заменени от приятел или партньор. Скорпионите са алергични към думи като "ултиматум". Те създават ненужен натиск върху тях и в такива случаи са по-малко склонни да дадат най-доброто от себе си. Избягвайте да им давате краен срок.

Стрелец – Животът ми е труден

Стрелецът е оптимист. Това е причината, поради която той страни от хора, които постоянно говорят отрицателни неща. Ако сте решили да му кажете, че имате труден живот и че сте наистина нещастни, по-добре потърсете някой друг, на чието рамо да плачете. Стрелецът предпочита да решава проблемите, а не да говори постоянно за тях. Той е активен и бърз в решенията си. Не разбира хора, които живеят вяло и се задоволяват с малко.

Козирог - Защо винаги правиш така

Представителите на тази зодия мразят да бъдат осъждане и укорявани и не харесват фрази като "Защо винаги го правиш?" или "Не може ли да спреш да правиш това?"

Козирогът мрази да взима и да дава пари назаем, защото смята, че това ще повлияе отношенията му с околните и че не е изключено да ги съсипе.

Водолей - Това е тъпа идея

Когато някой не уважава или не оценява идея, дадена от него, Водолеят се чувства наранен. Това ги кара да се усеща некомпетентен и глупав. Затова хората около тях наистина трябва да бъдат мъдри с думите, когато оценяват предложение, идващо от представители на тази зодия. Не понася и когато някой друг му оправя кашите. Обича сам да си върши работата. Това го кара да си мисли, че има контрол върху живота си и всичко, което се случва в него.

Риби - Чух ги да говорят за теб

Рибите не обичат клюките. Не само да участват в тяхното разпространение, но и да бъдат част от тях. Не харесват хората, които говорят лошо зад гърба им. За хората от тази зодия има значение какво мислят другите за тях. Рибите мразят, когато някой уронва престижа им и когато някой им каже, че не са в състояние да изпълнят определена задача.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X