Напишете дума/думи за търсене

Защо жената Рак може да направи мъжете по-щастливи от всяка друга

Разбира се, най-щастлив ще те прави жената, която обичаш, но ако запитаме астрологията, носителите на този астрологичен знак са създадени за майки и любими. За тях кариерата, еманципацията и половото надмощие са понятия с по-скоро отрицателен знак. Тази жена иска семейство. Семейство и любов. Любов и семейство. Тя живее за това от първия миг, в който се е почувствала жива. Наблюдавала е майка си и баба си как въртят най-сладките баници и козунаци, от малко момиченце се е надигала на пръсти, за да приготви чудна чорба за близките си и винаги, винаги е готова да превърне обикновеното жилище в дом, преливащ от уют. За нея уютът е любов, а любовта - всичко.

Тя ще ви я дава под всякакви форми - ще глади ризите ви с вниманието на сърдечен хирург, ще подкрепя мечтите ви със силата на ангел-хранител, ще се грижи за мира и спокойствието на семейството с крилете на орлица. 

Най-големият й недостатък е, че е твърде чувствителна и ранима. Ще се наложи да доказвате чувствата си всеки ден в началото. Ще я ранявате, без да искате, а тя ще плаче и ще се крие в черупката си с месеци. Тази жена има нужда от стабилност и увереност, че в нейния дом всичко е чисто, подредено и пълно с нестихваща обич. Ако има е най-малкото съмнение в любовта ви, тя ще страда дълбоко, дори е склонна към саморазрушителни мисли и действия. Ако обаче е уверена в любовта и опората ви, тази жена няма да има спирачки в това да ви направи щастлив.

Сантиментална е. Вероятно на нощното й шкафче има цяла изложба от снимки - вие в първата си година заедно, бебето ви при неговото изписване, цялото семейство на първото си море. Тя помни и държи на хубавите моменти и макар понякога да не дава израз на това, ви е дълбоко благодарна, че сте сбъднали заедно с нея мечтите.

Жената Рак е малко вероятно да ви изневери. Ако тя се влюби в друг мъж, най-вероятно още в първия ден ще дойде при вас и ще ви поиска прошка. И ще си тръгне. Защото тя е там, където е сърцето й, а сърцето й е само любов и не може да остане дълго там, където му е студено.

Обичайте я, пазете я, покажете й, че никога няма да я пуснете, и тази жена ще ви направи най-щастливия мъж на света!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X