Напишете дума/думи за търсене

Рак, хороскоп за 2018-а: Чувствени нощи

СНИМКА: PIXABAY

До 16 юли 2018 г. планетата на любовта ви остава във вашия знак и много от вас ще вдигат сватби, ще завързват бизнес партньорства или ще имат важни запознанства. Тези, които са необвързани, ще имат чудесни възможности. Това важи с особена сила за родените между 12 и 23 юли.

Сключването на бизнес партньорства е на дневен ред и в следващите 2 и половина години.

Ще трябват много малки усилия, за да откриете любовта. Тя като че ли ви преследва. След 16 юли необвързаните ще срещат любовни възможности, докато се грижат за парите си, или хора, свързани с финансите им.

Вашият съпруг/а, партньор или любовник/ца ще се чуди как да ви се хареса повече. Ще се отклонява от пътя си само и само да сте доволни, и с цялото си сърце ще е на ваша страна, загрижен/а за интересите ви. Ще ги поставя дори пред своите.

Макар че по принцип това е щастливо състояние и ще получите своето в любовта, не всичко ще е удоволствие и игри, тъй като мнозина от вас се учат. Саможертвите създават очаквания. Вашият партньор чувства, че му “дължите” нещо, и може да има прикрит товар и отговорности за вас накрая.

Някои казват, че който си купува роб, си купува господар. Има фини задължения в тези отношения, за които често не подозираме.

Любовта за вас ще бъде физическа и осезаема през първата половина на годината. Ще искате да бъдете обичани персонално, в тялото си, за тялото си и чрез него. Любовта ще се изразява чрез чувствените контакти, но след 16 юли настъпва промяна.

Тогава любовта ще се демонстрира чрез материална подкрепа, ще ви дарява с подаръци. И вие така ще показвате чувствата си и ще очаквате същото. Досега в последните две години за вас любовта е означавала, че любимият човек ви прегръща и гали. Вече ще предпочитате нещо по-материално. Самотните ще си търсят богаташи и ще гравитират около партньори, които могат да им помогнат да си оправят финансовото положение.

До 16 юли повечето от вас ще постигнат това, което искат, в любовта.

Онези, които са сами и смятат, че са твърде млади за брак, ще имат куп сърдечни възможности след 26 октомври, когато Юпитер ще влезе в 5-ия дом на любовта в хороскопа ви, но те ще са по-скоро за забавление, отколкото дълбока любов.

Раците, които планират или имат втори брак, ще са в съвсем различно положение. Връзката им ще е в криза, а проблемите ще са свързани с личната свобода. Истинската любов ще устои на тези бури, но няма да е лесно. Ако искате да сключите втори брак, не е препоръчително засега. Чувствата при вас и партньора ви са твърде нестабилни за дългосрочно обвързване. Вие ще имате нужда от много лично пространство.

Тези от вас, които имат трети брак или значима връзка, ще преживеят криза след 28 юли. Не че непременно ще скъсат, но връзката им ще бъде проверена. Проблемите са свързани с власт.

Най-активните социални периоди за вашата зодия ще са между 1 януари и 2 февруари, 5 ноември и 15 декември и от 21 до 31 декември.

Раците винаги се интересуват от дома и семейството, но тази година с Юпитер в 4-ия им дом на хороскопа това е още по-силно. Всичко, свързано с тази сфера, ще ви направи много щастливи през 2018 г. Ще имате изключителна семейна подкрепа.

Родът ви ще се увеличи с бебета или сватби. Срещате хора, които са като част от семейството ви. Всичко това ще укрепи и здравето ви. Юпитер в 4-и дом е класически транзит за преместване, ремонт или разширение на жилището. Показва просперитет в дома, възможни са изгодни продажби или покупки на къща. Често посочва втори или трети дом, както и големи луксозни придобивки.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X