Напишете дума/думи за търсене

От какъв тип жена има нужда мъжът според зодията си

Взаимоотношенията не са лесна работа. Би било чудесно, ако идваме на този свят с предварителното знание за кого да се задомим, но това далеч не е така. Връзките не са много логични, те до голяма степен са късмет.

В миналото сватовници и родители се намесваха и свързваха непознати индивиди в „свещен“ съюз. Резултатите бяха нещастни бракове, пълни с нещастни съпрузи и нещастни деца. За щастие времената се промениха и повечето хора по света имат думата за любовния си живот. Но трудността все още остава.

Взаимоотношенията не са шега. Толкова пъти сме се лъгали в преценката си и сме си тръгвали с разбити сърца.

Астрологията идва на помощ, давайки ни близък поглед към това кои сме ние и от какво имаме нужда. В тази статия ще разгледаме от какъв тип жена има нужда мъжът от съответната зодия.

1. Конкурентна жена за мъжа Овен

Мъжът Овен обича предизвикателството. Той не хуква след жена, която ще му попречи да постигне целта си. Нито пък след жена, която ще му позволи да получи това, което иска, лесно. Постоянно предизвиквайте мъжа Овен, той обожава това. Ако искате да спечелите господин от тази зодия, трябва да сте много конкурентни и състезателно настроени.

2. Здраво стъпила на земята жена за мъжа Телец

Чувствен и щедър, мъжът Телец жадува за земна жена. Тя трябва да бъде любезна и мила и да не му са налага да харчи цяло състояние по нея. Важно е малките неща да имат значение за нея. Това ще я направи още по-привлекателна за мъжа Телец. Тя трябва да притежава спокойствие, което я прави най-добрата личност за разговори за господата от тази зодия.

3. Интелектуалка за мъжа Близнаци

Трябва да можете да говорите за съществени неща, ако искате мъж Близнаци. Той е интелигентен и умен и нищо не го привлича към една жена така добре, както добрият разговор, който допринася за неговия умствен растеж. задръжте вниманието му с чувство за хумор, новаторски дискусии и интелигентност, които ще накарат вашия Близнак да припадне по вас.

4. Майчински настроена жена за мъжа Рак

Емоциите управляват Рака - той се нуждае от някого, който може да се грижи за него. Ракът се нуждае от майчина фигура. От някого, който може да му покаже правилния път и да му даде съвет за живота. Той се нуждае от критика и от напътствие, а ако жената до тях успява да му даде това, той ще я обича безкрайно.

5. Отличничка за мъжа Лъв

Лъвът винаги трябва да бъде в светлината на прожекторите и не е изненадващо, че жената до него трябва да бъде същата. Да притежава целия пакет от красота, ум и чувство за хумор. С една дума, пълна отличничка в живота. Тя трябва да го подкрепя, но в никакъв случай да не заслепява неговото величие. Важно е дамата до Лъва да не се опитва да доминира над него. Тя трябва да е партньор, а не ментор.

6. Съвършена жена за мъжа Дева

Критичната Дева знае точно какво иска от една жена. Стандартите на мъжа от тази зодия за спътницата му включват тя да е независима, да може да се грижи за себе си и да е умна. Ако притежавате тези три качества, мъжът Дева ви е в кърпа вързан. Бъдете уверени и бъдете наясно с цената си. Дори когато мъжът Дева е суров с вас, може да държите главата си високо и да се справите с лекота с неговата суровост. Той би искал точно това от вас.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X