Напишете дума/думи за търсене

От какъв тип жена има нужда мъжът според зодията си

7. Балансирана жена за мъжа Везни

Везните минават за добре балансирани. Те се оправят с всичко - социално умели са, очарователни и справедливи, когато става дума за техните решения. За мъжа Везни жената трябва да бъде привлекателна по свой собствен начин. Тя трябва е хладнокръвна и да се държи на положение и да не е твърде агресивна. Нейните решения не трябва да бъдат едностранни. Не давайте акъл на мъжа Везни със съвети, които клонят към собствената ви полза, и той ще е ваш.

8. Независима жена за мъжа Скорпион

Скорпионът идва със страст. Той винаги гори с нещо и не би искал жена, която да потуши огъня му. Мъжът Скорпион жадува за половинка, която ще запази собствената си страст жива и все пак ще го подкрепи в пълна степен, за да получи това, което той иска. Тя ще бъде гориво за неговия страстен пламък. Той иска независима жена, която преследва своите цели, но е готова да му помогне в постигането на неговите.

9. Ентусиазирана жена за мъжа Стрелец

Приключенията карат коленете на Стрелеца да омекват. Мъжете от тази зодия са привлечени от нови места, нови хора, нови идеи. Техният ентусиазъм за живот е винаги на сто процента. За да бъдете във връзка с мъж Стрелец, имате нужда от същата енергия, която притежава той. Бъдете в крак с усърдието му за живот и ще бъдете по-ценни от зениците на очите им.

10. Общителна жена за мъжа Козирог

Замисленият Козирог обича да мълчи. Постоянно се въртят идеи в главата му, но той не иска до себе си да има себеподобна жена. Мъжът Козирог се нуждае от някого, който да разбие консервативната му страна и да разкрие скритата му забавна страна. Доверието и надеждността също са ценени от него качества, но половинката му трябва да е общителна и приятелски настроена. Как иначе би могла да Пробие бронята на мъжа Козирог?

11. Неортодоксална жена за мъжа Водолей

Неконвенционалният Водолей не би бил удовлетворен от нормалното. Той има нужда от по-различна жена. Разбира се, тя трябва да има мнение и интереси и да не се слива с тълпата. Да е някой, с който мъжа Водолей би отишъл на край света и би бил негов партньор дори в престъпления. Привличането на уникалност в живота им ще бъде взаимно предизвикателство за тях.

12. Любяща жена за мъжа Риби

Мъжът Риби живее в собствения си свят. Креативността го държи далеч от здравото стъпване на земята, но това не е нещо, което търси в жената до себе си. Той иска спътник, който да може да го приземява и да не му позволява да се изолира в илюзорно житие и битие. Той иска грижа и любов и жената до него трябва да ги притежава в изобилие.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X