Напишете дума/думи за търсене

Зодии, създадени една за друга

Близнаци и Водолей

Тези два въздушни знака си пасват перфектно. Свободолюбиви са и в една връзка търсят най-много менталния покой и точно това дават и на своите партньори. Те разбират необходимостта от независимост в отношенията. Когато са в тази конфигурация, тези зодии са изключително творчески настроени. Винаги имат нови идеи. Близнаците и Водолеите са социални по природа и обожават вербалната комуникация, което прави връзката им по-силна.

Рак и Риби

Чувствителността е това, което свързва тези два водни знака. Емпати по природа, те са свързани духовно и може да разберат взаимно емоционалните си нужди. Докато мечтателните Риби помагат на Рака да се насочи към духовното, материалистичният Рак помага на Рибите да превърнат своите мечти в реалност. Творчеството узрява от този съюз. Те имат високи очаквания един от друг, но и двамата са достатъчно способни да изпълнят желанията на партньора си.

Дева и Телец

Тези изключително практични земни знаци може да са идеални един за друг, тъй като държат на честността и упоритата работа. Ангажиментът е нещо, което те вземат много сериозно. Може да отнеме известно време, за да започнат отношения, но когато го направят, това е завинаги. След като се посветят един на друг, връзката им процъфтява. Любовта им към материалните неща и споделените ценности правят отношенията им стабилни.

Везни и Близнаци

Тези два въздушни знака се радват на много интелектуални и здрави отношения. Както Везните, така и Близнаците обичат да общуват и имат широк спектър от интереси. Двойствените по природа Близнаци обичат да се споделят с балансираните Везни, докато Везните се наслаждават на хумора на Близнаците. Когато са влюбени, двете зодии може да постигнат много, ако работят заедно.

Скорпион и Рак

Тези два водни знака показват силно емоционална връзка. Както Скорпионът, така и Ракът жадуват за сигурността в една връзка и за разбиране на техните емоционални нужди. Това ги прави чудесна двойка. Тази връзка е свързана със страст и лоялност. Тъй като дават стабилност един на друг, те се радват на дълготрайни и плътни отношения. Любовта им към семейния и домашния живот добавя красота на връзката им.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X