Напишете дума/думи за търсене

Любовната съвместимост на Телеца с останалите зодии

Телец и Телец

Когато два Телеца се влюбят, това е доста чувствена и сериозна връзка. Ценят хубавата храна, не понасят изневярата и комфортът на другия е много важен. Любовта между тях може да е до края на дните им. Не пренебрегват луксозните удоволствия, на които обичат да се отдават. Чаровни са, минават през живота с достойнство и изящество. Доволно инатливи, с безпрекословно лично мнение, да не говорим за титаничната им ревност и чувството за собственост. Ако се научат да не застрашават връзката с дребните си препирни, може да се радват на любовно дълголетие. Харесва им да бъдат ухажвани през цялото време на отношенията. Влизат предпазливо във връзката, но веднъж озовали се там, са тотално отдадени на емоцията и на партньора си.

Най-доброто от тази конфигурация: Тяхната невероятна лоялност един към друг и тяхната романтичност, без значение колко дълга е връзката.

Телец и Близнаци

На тези два знака им трябва време да разберат каква е точната пропорция динамика във връзката им, за да може да се разбират чудесно. И Телецът, и Близнаците има какво да предложат един на друг, но със сигурност ще отнеме малко усилия и от двете страни, за да проработи връзката. Ако обсебващият Телец успее да даде на единия Близнак сигурност и интимност във връзката, от които има нужда, без да ограбва свободата на другия Близнак, то ще има чудесна любов между тези зодии. Близнаците са знак, на който може да се разчита, затова Телецът трябва да е търпелив. Практичността на Телеца може да се сблъска с интелектуалното разбиране на света на Близнаците, но ако Телецът успее да въвлече Близнаците по-дълбоко в битието на живота, нещата може и да са обещаващи между тях.

Най-доброто от тази конфигурация: Сигурността, която си дават един на друг. Докато комуникират свободно помежду си, ще се радват на стабилна и щастлива връзка.

Телец и Рак

Това е доста добра комбинация. Споделят кармични връзки и имат еднакви възприятия за света. Между Телеца и Рака има много общо – почитат сигурността във връзката преди всичко останало, и двамата обичат да се грижат за другия. Ракът набляга на емоционалната грижа, докато Телецът обича да глези партньора си с подаръци и вкусни блюда. И двамата са домошари и обичат да прекарват времето си с любимия вкъщи. Харесват уюта и хубавите вещи. Често са на прицел от другите зодиакални знаци, които им завиждат за стабилността на семейството, което създават. Проблемите им възникват само когато Телецът настоява да става на неговото, а Ракът реши да се цупи. Телецът трябва да се научи да разбира емоционалната чувствителност на Рака, а Ракът трябва да бъде по-отворен и честен в комуникацията вместо да се отдава на емоционален шантаж.

Най-доброто от тази конфигурация: Стабилният отбор, който създават. Взаимната им любов към дома и сигурността на семейството прави от тях идеалната в дългосрочен план двойка.

Телец и Лъв

Тези двамата може да бъдат страхотна двойка, защото знаят как да четкат егото на другия. Имат еднакви нужди – Телецът се нуждае от много внимание и привързаност, иска да бъде обичан и почитан, докато Лъвът обича комплиментите и иска да бъде обожаван и да му се възхищават. И двамата са екстремно лоялни, но са хора с чувство за собственост. Споделят подобни желания и могат да се погрижат за въжделенията на любимия безпроблемно. И Телецът, и Лъвът обичат високия обществен статус и вещите. На особена почит при тях са физическият комфорт и луксът. Лъвът обича да прави лъскави подаръци, което със сигурност радва безкрайно Телецът, защото той обича да бъде ухажван. Въпреки че се разбират добре, не всичко е цветя и рози между тях. И двата знака са много инати и трябва да работят здраво, за да разберат особеностите на другия.

Най-доброто от тази конфигурация: Тяхното взаимно възхищение. И двата знака са много силни персони, затова нито един от тях няма да може да доминира над другия, колкото и да се опитва.

Телец и Дева

Това е съюз на вродена практичност. И двата знака са доста здраво стъпили на земята индивиди, което им помага доста за излизането от проблемите на ежедневно ниво. Те са искрено отдадени един на друг, защото като отделни личности те притежават изключителен интегритет. Девата харесва силата и предаността на Телеца, докато той харесва бързия ум на Девата. Заради предпазливата природа на Девата е възможно случването на тази връзка да отнеме време, но веднъж започнала, нищо не е в състояние да я спре. Имат еднакви цели и възприятия – освен практични, те са материалисти, но пък работят здраво, за да постигнат комфорта си. Телецът е доста по-чувствен и отстъпчив отколкото Девата, която е по-въздържаната от двата знака. Девата обича да анализира всичко в живота й, което често вади нейния критицизъм, което пък Телецът приема доста вътрешно. Инатът на Телеца лази по нервите на Девата, което пък я кара да бъде още по-критична.

Най-доброто от тази конфигурация: Отдадеността й към едни и същи цели и общите им усилия да ги постигнат. И двамата партньори обичат лукса и хубавите неща, а Девата обича да помага на Телеца за удовлетворяването на мечтите му.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X