Напишете дума/думи за търсене

Най-привлекателните жени в зодиака

Дали мъжете си падат по жени от дадени зодии повече, отколкото от други?
Твърде вероятно да не се вълнуват от конкретен зодиакален знак, а от това дали ги правите щастливи или не. Въпреки това астрологията помага да разберем собствените си предпочитания.

Има много неща, които привличат един мъж към една жена. Искрата може да бъде както физическа, така и ментална съвместимост. Може е привлечен от външен вид, личност или нещо, което дори не може да назове.
Защо някои жени са по-привлекателни от други според зодиака? Кои са притегателните черти за господата в една жена?

1. Водолей - честни
Жените Водолеи са лоялни и честни и изненадват със своята откровеност и нестандартност. При повечето дами от тази зодия усмивката е тяхната отличителна черта, а толерантността им е легендарна.

2. Риби - интелигентни и добре изглеждащи
Жената Риби е атракция от векове. Тя е олицетворение на красивия ум. Нейната нежна природа ще накара един мъж да се влюби няколко пъти. Дамите от тази зодия са страстни любовници, а техните половинки са много щастливи с тях.

3. Овен - иновативни и остроумни

Жената Овен притежава креативен ум и проницателна личност, която ще ви накара да се чудите за дълбочината на нейния потенциал. Като типични екстроверти, повечето жени от този знак са искрени. Екстремното чувство за хумор заедно с бликаща енергия и жизнерадостност са типични за дамите Овни.

4. Телец - доброжелателни, но решителни

Жените Телец са упорити и инатливи, но под това се крият нюанси на доброта. Тя има склонност да командва и е чудесен събеседник.

5. Близнаци – променливи
Личността на жената Близнаци е плетеница от определени доминиращи черти, които ще накарат мъжа до нея да си води бележки. Повечето жени от този знак често имат промени в настроението. Те са нежни и мили и в повечето случаи са от голяма полза за партньора си.

6. Рак – привлекателни и резервирани
Жените Рак често са много привлекателни и красиви, консервативни и срамежливи. Тези черти действат като могъща и притегателна сила за мъжете. Дамите от тази зодия замайват господата с невинния си, но елегантен чар.

7. Лъв - владетелки на сърцата
Лъвицата е родена да управлява. Повечето мъже, които са имали взимане даване с дами от тази зодия, твърдят, че те имат лъвски сърца. Жените Лъв са победители по природа и не се хвалят с надмощието си. Ще получите тяхната безгранична любов и обич, ако сте в нейна услуга през цялото време.

8. Дева - добри съветници
Жените Дева са идеални за любовни връзки. В повечето случаи са интровертни, скромни и мили. Мъжете често се допитват до тях за съвет.

9. Везни - спокойни и сдържани
Жените Везни са балансирани личности. Те са достатъчно зрели, за да позволяват на връзката да е в различно от перфектно състояние. Дамите от този знак са чудни съветници и техните предложения са толкова добри, че мъжете се чудят как са могли да живеят досега без половинката си от тази зодия.

10. Скорпион – трудни за задоволяване
Жената Скорпион е много критична. Нейната загадъчна природа ще остави в състояние на пълно объркване един мъж, чудейки се какво наистина иска тя от него. Въпреки това нейна основна цел е да направи любимия си щастлив. Ако сте мъж, който си пада по жена от тази зодия, забравете за материалното. То не е важно за нейното щастие, а вашето отношение към нея.

11. Стрелец - независими и стабилни
Жената Стрелец обича да се наслаждава на своята свобода. За разлика от жените Козирози, повечето от тях са неотстъпчиви, когато трябва да вземат решения за живота си, и искат мъжете да им бъдат равностойни партньори в живота.

12. Козирог - приятелски и весели
Жените Козирози са много приятелски настроени хора, които са страхотни приятели. Мъжете може да се чувстват привлечени от тях и да се чувстват много по-заземени в живота.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X