Напишете дума/думи за търсене

Кои са най-лъжливите зодии

Няма човек, който от време на време да не послъгва.
Никой не е перфектен и всички имаме своите слаби места. Докато някои от нас имат страхотно покер лице – гледам към вас, Близнаци и Овни, други не са толкова добри в прикриването на измамата.
Всеки зодиакален знак има свой собствен стил на лъжене. С какво се характеризира начина, по който всички от зодиака, шикалкавят?

Овен
Средностатистическият Овен не лъже много. За него това е загуба на време и предпочита да каже истината, макар че твърде често тя му навлича гнева на отсрещния. С една дума, предпочита драмата пред лъжата. Ако все пак го хванете в крачка, очаквайте отбранителна тирада, която ще ви се ще да не сте предизвикали.

Телец
Този знак обича хубавите неща в живота, така че по-голямата част от съзнанието им е заето с мисли за пари. Много пари. Това е обичайното слабо място на Телеца. Ако каже, че няма пари в себе си или че е на ръба на разорението, не му вярвайте.
В повечето случаи това е абсолютна лъжа.

Близнаци
Това е наистина труден знак за хващане в лъжа. Близнаците са разказвачи на приказки по природа, а това ги прави много добри лъжци. За да стане още по-лошо, те са толкова разговорливи и привлекателни, че ще се забавлявате от историите, които ви разказват, и няма да ви пука дали те се основават на реални факти или измислици. Това е един от най-лъжливи знаци в зодиака.

Рак
Тази ориентирана към дома зодия е грижовницата на зодиака, така че когато Ракът лъже, той ще ви погали по косата и ще ви каже, че всичко ще е наред и че няма за какво да се тревожите. Ако все още сте загрижени, доверете се на интуицията си и се подгответе за неприятна истина, която ще научите, след като лъжата лъсне.

Лъв
Лъвът е известен като добър в този „спорт“ - най-вече защото приема измамата и заблуждението като форма на забавление. Когато ви разказва история, ако го насърчавате да продължи и аплодирате усилията му, съвсем скоро ще се хване в капани ви.

Дева
Ето още един знак, който мрази да лъже - освен ако истината няма да попречи на успешното изпълнение на възложената задача. В този случай, имайки предвид коефициентът на ефективност, Девата би предпочела да излъже, тъй като за нея дребната заблуда си струва, ако така ще тушира дори леко вредния ефект от истината.

Везни
Наричат Везните „усмихнати Скорпиони“. Спечелили са си това прозвище заради гладкия и излъскан начин, по който ще ви извадят душата с памук, без изобщо да подозирате нещо. Взаимоотношенията са любимата им тема, в която истината винаги е изопачена.

Скорпион
Не се притеснявайте да проверявате два пъти историите, разказани от него. Той ще очаква това и ще се опита да покрие всички пробойни на разказа си, за да прикрие следите си. Любимата им тема за преувеличаване и послъгване е секс, секс и пак секс. Скорпионите са известни със своите чувствени натури и с ненаситния си апетит за интимни ласки.

Стрелец
Повечето Стрелци не лъжат. Техният знак е известен с това, че е брутално честен. Ако обаче решат да изопачат истината, няма шанс да се объркат и всичко е в гигантски пропорции. Голяма лъжа, по-добра лъжа, много лъжи. Така че, ако те решат да лъжат, това ще бъде огромна лъжа, съдържаща едва 15 процента релани факти.

Козирог
Когато Козирогът лъже, това го притеснява. Той изпитва дискомфорт от тази непочтеност, защото това го отклонява от начертания от него път, а по този начин губи време за важните неща в живота си. Знаем, че този знак обича да се грижи решава проблемите си бързо и ефективно. Ако изглежда виновен, кръстосайте ръце и го гледайте внимателно. Съвсем скоро ще лъсне цялата истина.

Водолей

Водолеите са гении на лъжата. За тях измамата е просто част от пакета на живота. Те идват на този свят, вперили поглед в бъдещето. Затова техните истории ще бъдат достатъчно изобретателни, а техниките им за разказване безупречни.

Риби
Този чувствителен знак обикновено лъже само ако се опитва да скрие нещо от вас „за ваше добро“. Рибите обаче са майстори в избягването на реалността, така че вие трудно може да ги хванете в лъжа. Дори и да го направите, вероятно ще решите да игнорирате фактите, за да не накърните чувствата на Рибите.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X