Напишете дума/думи за търсене

С кого най-много си пасва в любовта Водолеят

Водолей и Овен

Когато тези два знака се влюбят, комбинацията се базира на житейската визия на Водолея и на дейната натура на Овена. От тази комбинация излиза изключително творческа двойка. Връзката е всичко друго, но не и статична и скучна. От време на време се намесва състезателната природа и на двамата. Те са страхотни приятели и комуникират добре. Фенове са на новите приключения – колкото по-диви и странни, толкова по-добре. Освен това и Овенът, и Водолеят обичат да се фукат. Тези отношения са базирани на взаимен възторг. На Овена му харесва уникалността на Водолея и неговата изобретателно възприятие на света. Водолеят обича Овена заради неговата енергия и инициативност. Въпреки че имат специална комуникация помежду си, те виждат света в съвсем различна светлина. Овенът изглежда прекалено въвлечен във всичко, което прави, докато непредсказуемостта на Водолея понякога идва прекалено за другия.

Най-доброто от тази конфигурация: Способността на Овена и на Водолея да постигат върхове, когато работят като екип.

Водолей и Телец

Тези двамата може да преместят планини, ако разберат как да координират усилията си. Телецът е практичен, докато Водолеят има нетрадиционен, леко „извънземен” подход към всичко. Телецът може да устои на промяната, а пък Водолеят е най-прогресивният от всички зодии. Може и да изглежда, че имат много малко общо помежду си, но споделят силна жажда за успех – което означава, че биха били по-добри бизнес партньори, отколкото любовници. След като и двата знак имат склонност да бъдат екстремно догматични, нека се опитат да не влизат в излишни препирни. Когато Телецът се ядоса, може да хвърля искри, а когато Водолеят усети натиск, той е склонен да се отдръпне, дистанцирайки се от неговия „мъчител”. Това може да накара Телеца да пресира любимия още повече, който пък от своя страна ще се затвори съвсем в черупката си. Модерният и прогресивен Водолей може да намери отдадеността на Телеца към рутината за досадна. Въпреки различията си, има какво да предложат един на друг.

Най-доброто от тази конфигурация: Тяхната нескончаема екипна сила, която може да премахне всякакво препятствие по пътя им. И двата знака са много силни персонажи, затова няма шанс нито един от тях да доминира над другия, без значение колко се опитват. Тази връзка може да бъде наистина много вълнуваща и удовлетворяваща в момента, в който се напаснат един към друг.

Водолей и Близнаци

Тази двойка се радва на изключително стимулираща ментална връзка. Близнаците са влюбени в идеите, а новаторски настроеният Водолей е пълен с тях. И двата знака се нуждаят от независимост. Единствената неприятност, която може да ги спъне, се появява, когато Близнаците започнат да си мислят, че Водолеят е прекалено неотстъпчив в размишленията си. Или когато Близнаците започнат да се туткат, което със сигурност ще изнерви и без това неособено спокойния и забързан Водолей. Близнаците и Водолеят имат доста добър запас от енергия. И двамата партньори са притежатели на бързи умове и лесно им хрумват по-добри и нови идеи, които биват реализирани благодарение на решителността на Водолея нещата да бъдат доведени до края. И двата знака разчитат на своята експедитивност, особено след като не обичат да пилеят време.

Водолеят може да помогне на Близнаците да се концентрират, когато започнат да се колебаят, но не трябва да ги притиска, защото те държат на менталното си пространство и свобода.

Най-доброто от тази конфигурация: Тяхната способност да работят заедно и да бъдат един за друг вдъхновение. Възможността им да общуват здравословно прави връзката им силна.

Водолей и Рак

Това е двойка, при която на 100 процента важи максимата, че противоположностите се привличат. Ракът възприема живота емоционално, докато Водолеят има по-ексцентрично и нетрадиционно усещане към света. Когато Ракът се прибере в черупката си, Водолеят използва възможността да развихри екстровертността си, да буйства по партита и да организира всякакъв тип мероприятия. Той обича да се намира сред приятели и всичко, що е свързано със социални контакти, е добре дошло. Ако Ракът и Водолеят намерят начин да комбинират своите качества в положителна посока, ще превземат всякакви върхове. И двата знака са решителни и амбициозни. Ракът е старомоден, привързан към традициите и рутината, а моралът му е по-скоро консервативен, отколкото прогресивен. Водолеят е много модерен и леко се вцепенява пред рутината, която намира за изключително досадна. Ракът може да е заинтригуван от чувството за въодушевление на Водолея, но е твърде вероятно да не му стигнат силите да следва докрай революционните виждания на партньора си.

Най-доброто от тази конфигурация: Когато решат да се съберат, те се превръщат в неукротима сила. Комбинирайки коренно различните си енергии, Ракът и Водолеят може да намерят естествения баланс помежду си и да се забавляват въпреки различията си.

Водолей и Лъв

Представителите на Водолея са истинска мистерия за Лъва. Но това ги прави неустоими за разгадаване. Те са крайни индивидуалисти и войнстващо независими. Вечни противници на общоприетите стандарти. Неуморни реноватори на всичко старо и твърде познато. Да се чуди човек как тези двамата биха се разбрали изобщо. Водолеят не би се поколебал да критикува остро консервативната природа на Лъва, както и склонността му да се оставя по течението на общоприетите правила. От друга страна, Лъвът не намира смисъл в покупката на още един компютър, за което настоява половинката. Но тя не иска компютър, за да се изфука, както би направил Негово Величество във връзката, а защото върши по-добра работа. Почти е невъзможно един Водолей да бъде разубеден в намеренията му и предвид факта, че отстъплението не е и в лъвската природа, едва ли е някой ще излезе победител. Единственият изход е в примирието. Лъвовете обичат да ги галят по гривата, но и по егото, а Водолеите не са най-големите ласкатели. Със сигурност биха оценили интелекта му, но по-често това е крайно недостатъчно за Царя. Разлика в характерите се усеща и в интимността. Водолеят иска до себе си първо приятел, след това партньор в любовта. За Лъвовете е обратното – те искат първо любовта и са готови да я преследват до край.

Най-доброто от тази конфигурация: Изненадата и непредвидимостта във връзката. Те са истинско предизвикателство за Лъва и неустоимо го привличат. Никога не се знае кога един Водолей ще каже „Обичам те” на Лъв, но каже ли го, може да е завинаги.

Водолей и Дева

Тези два знака вадят от себе си най-доброто и най-лошото. Девата има твърде непреклонно и теоретично виждане за живота, докато поетичният Водолей не разбира научното обяснение на света, в който живее партньорът му. Въпреки различията си, тези двамата надскачат себе си, учейки се един от друг. Водолеят е по-страстен и темпераментен, докато Девата е по-методична и не влага чак толкова приповдигнатост в това, което прави. Тя е организирана и вглъбена, а Водолеят е модерен и не харесва рутината. Не е изключено да бъде разстроен от критикарската натура на Девата, но с течение на времето ще разбере, че тя обикновено има право.

Най-доброто от тази конфигурация: Тяхната смесена амбиция ги карат да вършат чудеса. Тази връзка носи удоволствие и нови знания за партньорите.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X