Напишете дума/думи за търсене

Зодиакалните уроци за тази година

В края на всяка година си правим равносметка за това какви сме ги свършили. Понякога сме доволни от отчетеното, друг път пък се тюхкаме, че сме били такива бунаци, та да се оставим да ни водят за носа някакви си дребни проблеми.

Какво научихме тази година, казват зодиакалните ни знаци?

Овен

Тази зодия е една от пламенните и разгорещени в зодиака.

Докато страстта ви може да е добро нещо в повечето случаи, то понякога може да ви вкара в голяма беля. Тази година вие научихте, че е най-добре да държите страстта си под контрол и да не позволявате на пристрастията си да превземат начина, по който се отнасяте към околните.

Телец

Винаги искате хората да се нагласят спрямо вас. Освен това сте страхотевични инати. Но тази година научихте, че колкото повече се опитвате да променяте другите, толкова е по-голям рискът в един момент да не остане нито един приятел около вас.

Близнаци

Вие обичате да се заблуждавате и затова често си патите. Като зодия сте много нерешителни и затова тази година за вас беше доста мудна. Изминалите 365 дни обаче ви подсказаха, че догодина ще трябва да сте по-твърди в намеренията си, ако искате да имате прогрес.

Рак

Представителите на тази зодия са чупливи и много емоционални, но пък имат силата да се борят за собствените си емоции. Когато обичате някого, вие сте склонни да сте пасивни, което може да ви струва любовта. Тази година вие научихте, че трябва с още по-голямо настървение да отстоявате обичта си.

Лъв

Това е зодията, при която егото е двигател. Лъвът позволява на гордостта си да превземе цялото му съществуване. Тази година представителите на този зодиакален знак се научиха да преглъщат малко суетата си, за да бъдат по-щастливи.

Дева

Вашата непрекъсната нужда от перфектност може да ви донесе донесе неудовлетвореност и нещастие в живота. Вие постоянно се опитвате да надскочите себе си, за да посрещнете почти недостижимите цели, поставени от вас самите. Тази година вие се научихте да го карате по-спокойно, защото това е ключът към щастието.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X