Напишете дума/думи за търсене

Любовната съвместимост на Скорпиона с останалите зодии

Скорпион и Скорпион

Когато любовта събере двама представители на знака Скорпион, резултатът обикновено е буря. От страсти. Обичат се силно, обсебват се взаимно, а връзката им е или най-прекрасното нещо на света, или пълна катастрофа. Любовта за Скорпионите винаги е дълбока, вълнуваща и изпълнена с много емоции и ако решат да изразят чувствата си, никога не го правят половинчато. Не биха споделили със заобикалки какво искат, какво чувстват и от какво имат нужда в интимен план. Отдадени са на партньора си и в замяна на това очакват същото. Ревността не е непознато чувство за тях. Винаги са пълни с идеи, енергични са и заедно могат да постигнат чудеса. Скорпионите обичат да рискуват, но премерено и обикновено печелят.

Най-доброто от тази конфигурация: Заедно могат повече, заедно постигат и невъзможното.

Скорпион и Стрелец

Няма начин любовта им да избухне в пламъци от една-единствена искра. Те имат нужда от време, бавно темпо и сериозно опознаване. Тази връзка може да приключи още преди двамата партньори да разберат, че е започнала. Но ако проявят достатъчно търпение един към друг, чакането може да се окаже, че си е заслужавало. Стрелецът е винаги отворен към промяната, вълнуващото и предизвикателното в отношенията. А Скорпионът е склонен да притиска с внимание и да търси прекалена за партньора близост. Но ако успее да контролира настъпателните си въжделения, може да се надява на успешна връзка. И двамата обичат заедно да научават нови неща и да пътуват. Когато са в движение, всичко е по-лесно и постижимо.

Най-доброто от тази конфигурация: Различията в характерите и възгледите обогатяват партньорите, не ги разделят.

Скорпион и Козирог

За предпазливия Козирог и размишляващия Скорпион е необходимо време, за да се доверят един на друг и да се отпуснат. Но направят ли го, връзката им може да е силна и пълноценна, изпълнена с разбиране и дълбока лоялност. Всичко в любовта за тях е постижимо, стига да го поискат. Ако Козирогът прояви инициатива, Скорпионът ще го последва. Въпреки че представителите на тези знаци не са от най-големите романтици в зодиака, връзката им има шанс. Инатът не е добър съветник в любовта нито за единия, нито за другия партньор и често смущава хармонията в отношенията. Но ако и двамата се отнесат с разбиране към тази особеност в характера на другия, всичко е преодолимо.

Най-доброто от тази конфигурация: Отдадеността на двамата партньори един към друг.

Скорпион и Водолей

Това е сблъсък на две доста различни философии за живота. Скорпионът е интроверт, търси уединение и силно се вълнува от вътрешния си емоционален свят. Водолеят е на противоположния полюс - крайно екстровертна натура. Той има нужда непрекъснато от нещо ново, от шумна компания, за да се чувства добре. За него правилата и стереотипите не важат. На пръв поглед партньорите в тази връзка нямат почти нищо общо, освен че и двамата държат на своето и трудно приемат компромиса като решение за изглаждане на противоречията. Но и двамата имат силна воля, което е голям коз за създаването на успешна връзка помежду им. Ако я поискат, едва ли има сила на света, която може да ги спре.

Най-доброто от тази конфигурация: И двамата са силни характери, но във връзката няма доминиращ лидер, а партньори.

Скорпион и Риби

Тези двамата са добър тандем. Помежду им има огромно уважение и разбиране. Скорпионът обича да задълбава в нещата и е доста потаен. Изразява чувствата и настроенията си с едва доловими нюанси в поведението. За щастие Рибите имат силно развити сетива и могат да ги забележат. Пък и те самите често се затварят в себе си и имат нужда да бъдат оставени насаме с мислите и чувствата си. За това са склонни лесно да простят на Скорпиона, когато е решил да се зарови в пясъка за малко. С подкрепата на Скорпион до себе си Рибите могат да превърнат всяка своя мечта в реалност. А в замяна даряват нежност, доброта и преданост.

Най-доброто от тази конфигурация: Способността им да усещат партньора и дълбоката взаимна отдаденост на връзката.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X