Напишете дума/думи за търсене

Кои са най-страхливите зодии в любовта

Краят на връзка е едно от онези неща, които в повечето случаи са неизбежни. Някои учени дори твърдят, че мозъкът реагира на разбито сърце по начини, подобни на реакцията му на физическа болка или наркотична зависимост.

За някои може да е много труден и емоционално изцеждащ процес. Няма нищо по-лошо от събуждането сутрин със съзнанието, че човекът, когото обичате, вече не е ваш.

Има обаче и хора, които може да продължат напред без сърдечни драскотини.

Има и човеци, които просто се страхуват да бъдат влюбени и бягат панически от емоционални ангажименти.

Представяме ви класация на зодиите, които се страхуват от любовта и бягат като дявол от тамян от ситуации, които може да им подарят разбито сърце.

Започваме с най-плашливите и приключваме с най-големите куражлии в любовните дела.

1. Близнаци

От всички зодиакални знаци Близнаците се справят най-добре с раздялата. Вместо да се занимавате с миналото и неща, които вече не може да контролирате, обичате да планирате бъдещето и да се съсредоточите върху нещата, които ви правят щастливи. Когато става въпрос за сериозни взаимоотношения, предпочитате да не сте в такива. Страхувате се, че връзката ще спъне авантюристичния ми дух и ще трябва да промените живота си.

2. Стрелец

Разбитото сърце за вас не е голяма работа. Може да се разстроите за няколко дни, но бързо откривате следващия си партньор.

На вас най-лесно ви се удава раздялата. Справяте се с болката и безсилието си, като се впускате в бурни забавления. Когато сте наранени, вие постоянно се шегувате със ситуацията, опитвайки се да бъдете оптимистично настроени за бъдещето.

3. Овен

Вие сте най-страстната и огнена зодия. Готови сте да скочите бързо в нова връзка и ще обичате партньора си с цялото си сърце. Това прави раздялата трудна за вас, но вярвате, че всичко се случва с причина. Не позволявате на сърцето ви да се страда дълго, защото сте наясно, че хората идват и излизат от живота ви. Това обаче не ви прави по-малко ентусиазирани да намерите любов. Знаете какво е най-доброто за вас и щом откриете най-правилния за вас човек, не се спирате пред нищо.

4. Рак

Обичате сами да водите битките си. Смятате, че разбитото сърце е нормална част от живота и е нещо, на което хората не трябва да придават такова значение. Дори когато истински ви боли, не го оставяте да пречи на ежедневието ви. Ще запазите ума си, фокусиран върху други неща, и в крайна сметка просто изтриете всичко от вашето съзнание.

Околните може да ви видят като безчувствени и студени, но всъщност вие сте концентрирани върху целите си и не обичате да оставяте личния ви живот да се възпрепятства от другите му аспекти.

5. Везни

Вие сте най-оптимистичният и позитивен зодиакален знак, когато става дума за разбито сърце. Първите няколко дни след раздялата може да са трудни за вас, но ще направите всичко възможно, за да забравите за тъгата.

Няма да си позволите прекалено дълго да страдате и винаги ще предложите на бившия си дали може да останете приятели. Ако той не приеме предложението ви, ще му пожелаете всичко добро и ще продължите с живота си.

6. Дева

Истинската любов е нещо, което ви плаши. Страхувате се, че ако разкриете несъвършенствата си на някого, той ще избяга от вас. Доста сте несигурни в себе си, което ви пречи да се впуснете в нещо сериозно.

Затова за вас са по-лесни лежерните свалки и сексът за една нощ. Предпочитате да запазите емоциите си в безопасност, вместо да ги поставите в ръцете на някого, който евентуално би могъл да ги унищожи.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X