Напишете дума/думи за търсене

Кои са най-страхливите зодии в любовта

7. Риби

Ще се подложите на всякакви експерименти с емоциите, само и само, за да се разделите с разбитото сърце. Не се страхувате да бъдете уязвими или да показвате слабост. Вие искате да преодолеете тъгата час по-скоро.

Знаете, че най-добрият начин да преодолеете нещата е да се справите с тях. Вие сте смели, имате силна воля и винаги сте готови да се справите с всяка емоционална битка, която може да се изправи на пътя ви.

8. Водолей

Имате склонност да трудно да допускате хора до себе си. Затова ви е много трудно да се съберете, когато някой ви напусне. Ще се тръшкате, ще си дадете време да потъгувате, но няма да позволите на никой друг да го види.

Ще се заринете в работа с надеждата да забравите за болката си и понякога това действително ще работи за вас. Разбитото сърце е нещо, което знаете, че е част от живота и това няма да ви спре да преследвате истинската любов.

9. Скорпион

Може да сте най-трудният зодиакален знак за любов, но сте един от най-чувствителните. Когато се справяте с разбито сърце, обикновено поддържате чувствата си бутилирани и не им позволявате да човъркат мислите ви. Ще се придържате към ежедневната си рутина и ще направите и невъзможното, за да не мислите за бившия си партньор.

Страхувате се да се изправите пред емоциите си, защото знаете, че щом насочите ума си в тази посока, ще бъде още по-трудно да преодолеете нещата.

10. Лъв

Вие сте склонни да останете наранени за по-дълго време, отколкото сте готови да признаете. Обичате и се наслаждавайте на взаимоотношенията си. Ето защо нямате нищо против да се изложите на риск сърцето си. Ще дадете всичко на човека, с когото сте, и дори да не получите същото в замяна, няма да си позволите да усещате горчивина в устата си твърде дълго.

Да спре да ви боли от раздялата може и да ви отнеме повече време. Дори и постоянно да си намирате занимания, които да ви отвличат от тъгата, все нещо ще ви напомня за изгубената любов, което ще възпрепятства по-бързото ви възстановяване от нейния край.

11. Козирог

Няма нищо по-нормално от това Козирогът да се обвинява за разбитото си сърце и провалената си връзка. Ще се чудите какво бихте могли да направите по различен начин и ще сте обсебени от всички малки неща, които сте казали и направили, и които ви се щеше да са се случили по друг начин.

Отнема много време, за да позволите на някого да влезе отново в душата ви, а понякога дори се залъгвате, че никога повече няма да страдате от разбито сърце.

12. Телец

Щом се настаните в една връзка, искате нещата да останат без промяна завинаги. Ще дадете всичко от себе си, за да устоите на всяка промяна и няма да приемате "не" за отговор. Вие сте упорити и понякога оставяте емоциите си да ви превземат.

Винаги сте вярвали в любовта и нейното съществуване, но невинаги може да сте безстрашни във всичките си взаимоотношения. Дори когато всичко свърши, ще ви отнеме много време да повярвате.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X