Напишете дума/думи за търсене

Кои зодии не са любими на Рака

Няма начин някога да сте срещали някого и да не го харесвате от пръв поглед? За знака Рак има пет зодиакални знака, които са най-мразени от всеки друг.

Раците са хора, които обичат личното си пространство, които са домошари, които обожават да бъдат със семейство и приятели.

Така че, когато някой е прекалено лежерен и се опитва да влезе неканен в техния свят, той автоматично се превръща в човек, който е недолюбван от тях.

Ракът не харесва зодиакални знаци, които са твърде емоционални или безсърдечни. Този воден знак може да бъде обичан лесно, стига да не го приемете за даденост.
Той е интуитивен, много грижовен, чувствителен и вярва в красотата на любовта.

Ракът се управлява от Луната, така че естествено се променя в зависимост от ситуацията, в която се намира.
Подобно на това, че Луната е символ на интуицията и женската енергия, представителите на тази зодия могат да кажат какъв тип сте човек от самото начало.

Те усещат нещата дълбоко в себе си. Не е нужно да ви познават, за да решат дали искат да ви харесат или не. Те просто трябва да слушат вътрешния си глас.
Сърцето и емоциите им лесно ги насочват. Те вярват в най-дълбоките си мисли и чувства и ако дискредитирате тези усещания, тогава няма да е добре да сте около тях.

Ето пет зодиакални знака, които са най-мразени от Рака.

1. Близнаци

Близнаците са известни като нестабилни същества и с нежната и чувствителна душа на Рака това всъщност не би работило добре.
Раците са лоялни и емоционални, докато Близнаците могат да бъдат непредсказуеми. Неспособността на Близнаците да се ангажират ще направи Рака несигурен.

2. Овен
Овенът е огнен знак, който се радва на свободата си. Въпреки че и Овенът, и Ракът са кардинални зодиакални знаци подходът им е различен.
Представителите на Рака са свързани със семейството, докато Овенът може да бъде егоист, когато е фокусиран върху дадена цел.
Тъй като Овенът не е толкова емоционален и чувствителен като Рака, това може да доведе до сблъсъка им. Раците процъфтяват в любовта и са свързани с приятелите, семейството и любимите си хора.
Овенът обича да се наслаждава на живота си, без да бъде ограничаван. Той ще премине към следващата фаза, без да поглежда назад.
Това може да накара Рака да намрази Овена.

3. Стрелец

Стрелецът е друг огнен знак. Огънят и водата не се смесват. Стрелецът обича да се скита и да открива нови приключения.
Той обича да излиза и да търсят преживявания, докато Раците по-скоро обичат да си стоят у дома. Те са романтици и искат да имат онова щастие, с което са пълни романтичните филми.
Нежеланието на Рака за авантюри ще накара Стрелецът да го отхвърли, а това е причината Ракът да мрази са Стрелеца.

4. Скорпион
Хората от тази зодия са известни като несравними любовници. Те ще ви водят напред и ще ви накарат да се почувствате като единствени на света, но дълбоко в себе си се стремят да ви променят.
Скорпионите не са толкова емоционални като Рака и не обичат да се чувстват притиснати в нещо сериозно. Раците са пълни противоположности на Скорпиона. Когато Ракът почувства, че не сте лоялни към тях, както са били те с вас, тогава този воден знак ще започне да се залива от гняв.

5. Лъв
Този огнен знак обожава лоялността толкова, колкото и Ракът.
Но разликата между Лъв и Рак е, че първият може да бъде егоцентричен, докато вторият е безкористен.
Лъвът винаги трябва да е под светлината на прожекторите и да получи внимание.
Всяка стая, в която той влиза, си мисли, че всички искат да са около него, а това ще накара Рака да се чувства несигурен.
Ракът може да бъде егоист с любимите си хора, тъй като не обича да ги споделя с околните. Това ще го накара да постави ултиматум на Лъва да го избере, а кралят няма да се откаже доброволно от светлината на прожекторите.
Арогантността на Лъва е това, което Ракът мрази най-много у него.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X