Напишете дума/думи за търсене

5 брутални истини, ако обичате жена Рак

Обикновено за представителите на зодия Рак се смята, че са чувствителни и емоционални хора, на които определено може да се вярва.

Но и тук, както и при останалите зодиакални знаци, има доста особености, когато се намеси любовта.

Срамежливостта и интровертността на Раците може да затрудни доста връзката, но когато стане дума за любов, те са или най-сладките хора на света, или най-неуправляемите.

Тези 5 неща ще ви загатнат какво е да обичате жена Рак.

1. Тя прекалено анализира всяко едно нещо

Не се учудвайте, ако тя не мигне цяла нощ след срещата ви. Не защото е толкова развълнувана, а защото е претегляла всяка една дума, жест, поглед.

Жената Рак е един от най-известните психоанализатори в зодиака.

Ако флиртувате с нея чрез sms-и, имайте предвид, че това може да е наистина секси, но може и да е тотално бедствие. Внимавайте с емотиконките, може да се окаже, че невинният пингвин, с който завършвате поредното си съобщение, ще предизвика извика спомен у нея, който да я рани или разгневи.

2. Способна е на променливи настроения

Както стана ясно, жената Рак е твърде чувствителна. Ако нещо я нарани, тя е в състояние да ви третира с мълчание седмици наред. Когато нещо не е наред с нея, бъдете убедени, че и вие ще усетите това. Понякога тя ще се крие в черупката си, друг път пък ще ви залее божественият й гняв.

3. Адски е инатлива

Когато спорите, вие винаги ще губите. Няма значение дали сте прави или не. От начина, по който се впускате в спора, зависи дали ще спите на дивана или в обятията на жената Рак. Освен това отстоява своето на всяка цена.

4. Обича семейството си до лудост

За жената Рак семейството винаги е на първо място. Затова ако обичате такава жена, трябва да сте готови да обожавате всеки един член от фамилията й.

5. Тя ще направи всичко, за да сте щастливи

Когато тази жена се влюби, тя го усеща с всеки атом на душата и тялото си. Раздава се във връзката и не скъпи обич. Дори и в моментите на огорчения тя не съжалява за любовта, която дава.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X