Напишете дума/думи за търсене

Как се защипват любовните щипалки на мъжа Рак

Ако се чудите какво толкова му е специалното на мъжа Рак, знайте, че той доста често си мени настроението без никакво предупреждение. Да не говорим, че трябва да се чувства наистина сигурен в едни отношения, за да може да извади романтичната си природа наяве. Покажете му, че искате да му подарите света и ще бъде ваш до края на времето.

Честа смяна на настроението

И при жените, и при мъжете от този знак промяната на настроението е запазена мярка. В един момент може да се реят на облак, а в другия да се търкалят в канавката, затънали в самосъжаление и кал. Ако искате нещата с тях да вървят, трябва да се напаснете към неочакваната смяна на емоциите им. Не се учудвайте, ако в един миг много ви обичат, а след малко не може да ви понасят.

Не на неангажиращите връзки

Мъжете Раци не са като останалите си събратя – не си падат по мимолетните връзки. Те ги избягват панически, защото ги карат да се чувстват несигурни, тъй като нямат контрол над ситуацията. Търсят отношения, които са стабилни и си струват.

Безумно лоялни

Господата от тази зодия са екстремно лоялни. Всъщност, и при дамите така стоят нещата. Може и да почакат, докато срещнат сродната си душа, но веднъж направили го, не допускат любимият им да си тръгне от тях. Но ако усетят и най-малкия намек, че човекът до тях не е правилният, тяхната несигурност със сигурност ще види сметката на връзката.

Огромно въображение

Много са любопитни и жонглират с тонове въображение. Ако търсите мъж, който да умее да се забавлява и да не е приспал детето у себе си, то това са Раците. Ако решите да го поканите вие на първа среща, бъдете сигурни, че сте предвидили куп забавни дейности, в които фантазиите са на челно място.

Емоционалност в повече

Това е един от най-емоционалните зодиакални знаци. При тях чувствата са наистина дълбоки. Мъжете Раци са много влюбчиви. Ако успеете техен представител да ви назове своя „любима”, шансът да останете такава до края на дните си е огромен.

Любовници по природа

Раците са достатъчно добри в леглото. Макар емоционален знак, те съумяват да вкарат чувствителността си в най-интимните ви активности. Ако искате внимателен и обигран любовник, то мъжът от тази зодия ще се погрижи добре за удоволствието ви.

Твърд външен вид

Може и на външен вид тези господа да излъчват инатливост и твърдост, но истината е, че са много нежни и сантиментални. Просто трябва да пропукате външната обвивка.

Не допускат лесно до себе си

Не се отказвайте лесно, ако обектът ви на любов не ви е допуснал напълно в света си. Причината не е във вас, а в природата им, която не им позволява лесно да се открият пред другите. Не правете грешката да надничате през рамото им, дайте им време сами да дойдат при вас.

Първото впечатление важи

Любовта от пръв поглед не е толкова далечна за мъжете Раци. За тях първото впечатление е от особена важност. Ако сте стъпили още от началото на грешен крак, ще ви е трудно да влезете в крачка с този господин.

Излъчвайте класа

Не пестете вежливостта си и излъчвайте класа, ако искате да впечатлите мъжа от тази зодия. Господинът Рак харесва жени, които са елегантни, с добри маниери и обноски. Не търпят никаква немарливост.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X