Напишете дума/думи за търсене

От какво се депресират различните зодии

Колкото и да искаме, животът не е само слънце и дъги.

Понякога може да е доста труден и да ни сервира горчивина. Всеки намира своя начин за справяне с разочарованията.

Едни се отдават на пороци, други на депресия. Кои са спусъците за различните зодии, които ни карат да пропадаме в дупки?

Овен

Овенът го боли дълбоко, когато хората не са внимателни към него. Ако реши, че някой го игнорира, настроението му ще се понижи за секунди. Тъй като постоянно търсят утвърждаване за своето великолепие от околните, той не може да се справи с пропадането в дупката, докато не получи доказателство, че е номер 1.

Телец

Телецът мрази да стои на едно място повече от всичко. Въпреки това той е склонен да намери своята зона на комфорт и да се закопае дълбоко в нея, дори ако са през половината време умира от скука. Когато проумее, че това му пречи да се развива, може да изпадне в депресия.

Близнаци

Нищо не депресира Близнаците повече от разбитото сърце. Всеки се тъжи, когато сърцето се раздели с любимо същество, но на представителите на тази зодия им е десет пъти по-трудно да се изцелят. Ненавистта, която изпитват, ако някой ги е напуснал, ще остане у тях до края на живота. Те ще се покажат като големи смелчаци пред света, но ще са дълбоко наранени.

Рак

Раците са най-разстроени, когато не са в най-добрата си форма. Това може да изглежда тривиално за другите, но имиджът им е много важен за тях. Ако те не успеят да постигнат целите си, това може да ги накара да паднат в жестоки душевни дупки.

Лъв

Когато нещата не се развият по начина, по който го искат, представителите на този знак изпитват най-много скръб и страдание. Като родени лидери, те обичат да са начело на всички ситуации и когато нещата изплуват извън техния контрол, те падат в лапите на тъгата.

Дева

Девата има склонност да изпада в депресия дори само като премисля отново и отново собствения си живот. Хората от тази зодия са склонни да разиграват всяка ситуация по няколко начина и всички да водят до най-лошия възможен изход. Докато те са много добри в предсказването, когато нещо е на път да се обърка, това също им пречи да се насладят на настоящето.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X