Напишете дума/думи за търсене

От какво се депресират различните зодии

Везни

Педантичните и контролиращи Везни се чувстват най-зле, ако смятат, че юздите се изплъзват от ръцете им в дадена ситуация. Дори ако се появи и най-малката вероятност за провал в някой от добре обмислените им планове, те тотално ще изперкат, защото вече не държат нещата под контрол. Тази чувствителност води потъване в дълбините на отчаянието.

Скорпион

Скорпионът никога не е по-депресиран, отколкото когато се страхува. Хората от този знак обикновено преминават през битието без страх, поемайки всички рискове които могат, и се радват на предимствата от това. Живеят на ръба, знаейки, че в един миг животът ще свърши. Осъзнаването на собствената им смъртност и знанието, че нищо не продължава вечно, плаши Скорпиона и го депресира.

Стрелец

Самотата е най-големият спусък за депресия на Стрелеца. Въпреки че това е знакът, който е най-спокоен, когато е сам, страхът, че може никога да намери някого за него, го потриса. Ужасява се от мисълта, че самотата може да чака в края на пътя.

Козирог

Остаряването е нещо, което плаши Козирога до смърт. Той не си позволява да си мисли, че някога ще стане възрастен и сбръчкан и прави всичко, за да избегне този процес. Не е изключено да го видите на операционната маса на пластичен хирург, за да запази външния си вид. Ако не харесва това, което вижда в огледалото, може да изпадне в тотална депресия.

Водолей

Няма нищо по-приятно за един Водолей, отколкото да знае, че има право. Ако някой обаче му посочи, че е е сгрешил, той ще прекара доста безсънни нощи, за да реши как да покаже на критиците си, че на са на прав път. Тази постоянна битка го  съсипва, защото не е много добър в отбранителните мерки. Цялото усилие отнема усилия, правейки Водолея тъжен и циничен.

Риби

За депресията на Рибите най-често е виновно семейството. На тях им харесва, когато нещата вървят добре, и ако изглежда, че взаимоотношенията в семейството са напрегнати, то и те стават такива. Бидейки толкова силни, колкото са, те са още по-чувствителни, когато става въпрос за роднините. Това обикновено е основната причина, поради която са разстроени.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X