Напишете дума/думи за търсене

Какво правят мъжете от различните зодии, когато са влюбени

Овен

Той е любящ мъж. Овенът ще ви прави често комплименти, ще ви подарява подаръци, ще ви държи за ръка. Господата от тази зодия няма да пестят любовта си. Ще се почувствате на върха на света, когато сте влюбени в Овен. По природа е много активен и отзивчив.

Телец

Ако сте влюбени в Телец, пригответе се за езда. Телците са са упорити, по дяволите. Те имат развито чувство за собственост и са ужасно ревниви. Мъжът от тази зодия си мисли, че постоянно някой друг е по следите на любимата му. Знайте, че ако някой ви се усмихне невинно на улицата, това няма да е добре за душевния ви мир. Телецът веднага ще покаже рогата си. Въпреки това той със сигурност се грижи за жената, която обича.

Близнаци

Трудно е да се разбере кога мъжете Близнаци са влюбени, защото те обичат флирта и са очарователни през повечето време. Те ще говорят небивалици, ще ви накарат да се смеете със забавните им шеги и инфантилни усмивки. Няма да разберете кога и къде се влюбвате в мъж Близнаци. Най-добрият начин да разберете дали господин от тази зодия ви обича или не е е като наблюдавате как се отнася с вас пред приятелите и семейството си. Включва ли ви в семейните ваканции и събирания? Хвали ли ви пред майка си? Ако отговорът е да, то определено той е влюбен във вас.

Рак

Мъжете, родени под този зодиакален знак, са емоционални до полуда. Когато са влюбени, те ще изповядат любовта си със сладък жест. Ще искат да гледат романтични филми с вас, ще прекарвате часове в сладки приказки под звездите, ще ви кани на среща по-често отколкото пиете вода. Всичките ви сантиментални романтични фантазии ще се превърнат в реалност с мъж Рак.

Лъв

Мъжете от този знак обичат вниманието. Те ще искат от жената, която обичат, да ги гледа с обожание. Освен това няма да се свенят да показват привързаността си към вас на обществени места. Лъвът обича да прави грандиозни жестове от любов. Не се изненадвайте, ако ви помоли да се омъжите за него твърде скоро.

Дева

Мъжете Дева са срамежливи и сериозни. Те са много наясно относно това, което искат и не искат. Ако ви обичат, ще ви го кажат направо, без да ви държат в напрежение. Изключително поддържащи са и се грижат за жената, която обичат. Въпреки това не си падат по романтичните жестове. Вместо с велики подаръци и изненади, господата от тази зодия ще покажат любовта си с действия.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X