Напишете дума/думи за търсене

Привличането зависи от зодията

Някои от нас може да знаят отговора на въпроса какво ни прави привлекателни за срещуположния пол, но дали нещата опират само до фигура, усмивка, интелект?

Знаете ли, че и звездите имат какво да кажат по въпроса.

Астрологията отговаря на въпроса какво е най-привлекателното у нас според зодиакалния ни знак.

Овен

С вас животът е по-забавен, по-вълнуващ и по-приключенски. Хората ви харесват и искат да са с вас. Вие сте дръзки, иновативни и се движите на ръба – веща, които привличат останалите към вашата жажда за живот.

Телец

Вашата сила и успешност почти във всичко е качеството, което най-много привлича другите. Те са заинтригувани от вашата чувствителност и любовта към красивото и мистериозното.

Близнаци

Вие не сте скучни и имате способността да превръщате и най-тъпото усещане в забавно. Карате другите да се чувстват развълнувани и живи.

Рак

Вие сте най-грижовните, симпатизиращи хора на света и останалите знаят, че могат да доверят най-личните си тайни и чувства. Правите хората по-добри за тях самите и света като цяло.

Лъв

Вие сте блестящата звезда на небосклона и другите са привлечени ка то нощни пеперуди към светлина от вас. Всичко у вас е привлекателно – от перфектната ви визия до любящата персона.

Дева

Когато обичате някого, вие го обичате с цялото си сърце, а вашата лоялност и това, че може да се разчита на вас, ви правят още по-привлекателни в очите на срещуположния пол. За вас мисия номер 1 е да поправите неправдите на всяка цена.

Везни

Другият пол е привлечен от вас заради харизмата ви и заради умението ви да сте спокойни и хармонични. Карат хората да се чувстват щастливи и спокойни.

Скорпион

Вие сте самоуверени, което е ужасяващо привлекателно. Правите това, което искате, и не се съобразявате с изискванията на другите. Преследвате целите си методично и безотказно.

Стрелец

Вашата спонтанност и хумор са много привлекателни. Другите не знаят какво да очакват от вас, а на вас ви се отдава често да ги изненадвате приятно. Може да направите от един скучен ден най-приказното денонощие.

Козирог

Представителите на другия пол са привлечени от вас заради вярата ви в себе си и заради ненатрапчивата ви увереност. Карат хората да се чувстват безопасно и знаят, че ще ги хванете, ако тръгнат да падат. Вие не сте егоцентрични, просто сте самоуверени.

Водолей

Другите ви намират за атрактивни заради вашата уникалност и остър ум. Вие не приличате на никого и не чувствате необходимост да се съобразявате с обществените норми. Привличате останалите със своята чудатост.

Риби

Трудно е да се устои на вашата чувствителност, любяща и креативна натура. Вие сте поети, артисти и всичко, което говори за отдаденост и любов. Когато обичате, то е без задръжки, а кой не би искал това.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X