Напишете дума/думи за търсене

10 начина, по които се държи жена, която вече не обича мъжа до себе си

Тъжната истина за отношенията е, че те рядко са перфектни. Доста от връзките нямат привилегията да са като по конец, тъй като хората, които ги създават, не са без грешка.

Но повечето от отношенията си приличат по тяхната динамика. Срещаш се с някого, харесваш го, после се влюбваш и консумирате тази любов, докато не свърши при единия от двата или и при двамата.

Колкото по-рано разпознаете симптомите на разлюбването, толкова по-малко ще ви боли сърцето след раздялата.

1. Изглежда апатична

Чувствате, че тя не полага никакви усилия и усещате, че любовта към вас бавно умира. Сякаш е загубила интерес към живота като цяло, но всъщност тя е загубила интерес към вас.

2. Вече не ви прави комплименти за външния вид

Първоначално физическото привличане е това, което събира повечето двойки. Преди половинката постоянно ви повтаряше, че изглеждате толкова красив, а сега се чудите дали изобщо ви забелязва. Ако не сте чували наскоро добра дума за себе си, то най-вероятно тя вече не ви намира за привлекателен.

3. Не полага вече усилия за връзката ви

Тя вижда, че връзката ви умира и изсъхва и не полага никакви усилия, за да я спаси от бавна и болезнена смърт. Изобщо не й пука дали вие двамата се карате през цялото време. Да не говорим, че вече няма търпение, нито желание да разрешава неизяснени неща помежду ви.

4. Комуникацията е рядкост помежду ви

Общуването е основата на силните отношения. Двойка, която има открита комуникация, е по-вероятно да оцелее за разлика от двойките, които не комуникират помежду си. Ако вие и вашата нежна половинка вече не се радвате на дълбоки и смислени разговори, това означава, че тя вероятно е загубила интерес към вас и връзката ви.

5. Тя прави каквото иска, без да се съобразява с вас

Вашите мисли и чувства са без значение за нея. Тя ще направи това, което иска, независимо от това как ще ви накара да се чувствате. Дори действията й в крайна сметка да ви навредят, за нея това няма да е проблем, защото тя вече не ви обича.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X