Напишете дума/думи за търсене

4 вида целувки, които ще накарат мъжа да моли за още

Не знам за вас, но аз много, ама много обичам да се целувам. Обичам да целувам мъжа до мен с нежност, с копнеж, със страст. Обичам да го целувам с различен плам и амплитуда. Обичам да го целувам дълго, напоително, все едно от това ми зависи животът. Понякога обичам да го целувам и бързо, но не искам да го превръщам в рутина, защото си искам искрата предълго. Затова когато го целувам така, че да не иска да се откъсне от прегръдката ми.

Гризкай

На мен ми е особено сладострастно, когато партньорът ми леко гризка устните ми. Все едно ми обещава, че ако не слушам, ще ме изяде цялата. Аз му отвръщам със същото, започвайки с долната устна, защото нейната плътност е по-благодатна за тази малко „насилствена“ ласка. Захапете и леко подръпнете със зъбите си. Ако сте настроени по-хищно, може да се пренесете малко по-надолу – върху врата му. Помнете, че тук целта е да доставите наслада, а не болка. Дори да сте фенове на вампирски филми и романи, по-добре да оставите намира сънната му артерия.

Засмуквай

Ако на вас не ви се нрави господинът до вас да плюе в ушите ви, мислейки си, че това е една от най-висшите сексуални благодати, то мъжете в по-голямата си част са собственици на доста чувствителни уши. А това не бива да се пренебрегва. Започнете с пеперудени целувки в долната част на ушната му мида, които постепенно превърнете в елегантно засмукване, докато не преминете в премерено лизане. Ако усетите, че му харесва, накрая леко захапете ушенцето му. Внимавайте обаче с езика, не всеки обича да му пълнят Евстахиевата тръба със слюнка.

Използвай ръцете

Целуването не е само устни. Ръцете също знаят как се целува.

Повечето хора, когато се целуват дълго, обвиват кръста на партньора си с ръце. Е, понякога и с крака. Други пък слагат ръцете си на раменете, а трети си избират врата и главата. Лично аз предпочитам третата разновидност и оня номер с краката около кръста, но той е само за ползване между четири стени. Когато се целувате, не оставяйте ръцете статични като южнокорейски скумрии на сергия. Вкарайте и тях в екшъна. Подръпвайте косата му, ако има такава, разбира се. Притегляйте го по-близо до вас. Може внимателно да масажирате скалпа му, докато се опитвате да покажете цялата си любов чрез устните.

Целувай го навсякъде

Ако целуваме само една част от тялото дълго време, нищо чудно не само на нея да й дотегне, но и на този, който я притежава. Най-вероятно, ако вратът можеше да бяга, щеше да хукне през глава в различна посока от тази на целувката.

Целувайте го навсякъде, започвайки с леки пърхания на устните, преминете на ефирните засмуквания, на убедителните захапвания и накрая извикайте езика на помощ. Аз лично обичам да вкарвам в действие и накъсано дишане с по-силна струя, която върши чудесна работа върху по-чувствителните зони от мъжкото тяло. Не подминавайте и дупето му, защото то е благодатно не само за целуване, но и за хапане и за близкане.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X