Напишете дума/думи за търсене

9 известни мъже разказват за първите си спомени за секса

Няма човек, който да не изпитва неудобство и конфуз, когато трябва за пръв път да размени с нов партньор я целувка, я милувка.
Колкото и да сме вещи в любовния занаят, все нещо ни спира, та да се изтипосаме като плътски исполини пред чисто новия си любим.

Това, разбираемо, се е случвало и на доста от сексапилните мъже в Холивуд, които някога са били бледи юноши с крехки сърца.
9 от тях споделят свенливите си първи трепети, свързани с обектите си на желание.

Колин Фарел: На 9 години бях ужасяващо влюбен в Мерилин Монро. Не спирах да гледам „Някои го предпочитат горещо“. Обожавах да я гледам как чупи лед и как говори за тенор саксофон. Направо тръпки ме побиваха. Тя събуждаше в мен желанието да я закрилям. Явно още от тогава съм страдал от комплекса на спасител.

Даниел Ратклиф: Първият ми сексуален опит не е особено за хвалене. Със сигурност оттогава досега имам в пъти по-добър секс, но на сутринта след първия си секс се чувствах ужасно засрамен. Но ми стана малко по-добре, когато разбрах, че мой приятел беше дарил девствеността си на непознато момиче под един мост.

Ръсел Бранд: Бях на 7. Една съседка помоли моята майка да използва банята ни, а аз не можех да се отърся от идеята да наблюдавам гола жена във ваната. Със стратегическия мозък на Колин Пауъл преместих всичките си колички в банята. Когато майка ми се опита да ме изгони от банята, съседката Джоси й каза да ме остави. Все пак съм бил само на 7. Каква заблуда само, а?

Николас Хоулт: Първият ми опит да изляза от редиците на девствениците и да покажа на моя обект на желание, че много я харесвам, беше тотално неуспешен. Тъкмо когато реших, че ми е в кърпа вързана, й направих една значка. Не помня какво пишеше на нея, но очевадно не й се е харесало особено, тъй като не успяхме да доведем нещата докрай.

Джо Манганило: Нямах годините да ходя по барове, но въпреки това постоянно се мотаех в тях нелегално. Порках и лъжех колежанките, че уча в Университета на Питсбърг, но пък бях откровен, че все още нямам книжка. Въпреки това доста натискане съм отнесъл на задните седалки на техните коли.

Джеръми Ренър: да загубиш девствеността си, е като пубертета. Никога повече не искаш да ти се случва. Първият ми път беше с две близначки и се случи, когато бях на 18.

Майкъл Дъглас: Имаше ндве приятелки на майка ми, с които се потъркалях из чаршафите, когато бях на 16- По онова време те бяха на 30. Няма да им казвам имената, макар че може би вече не са между живите.

Джеймс Франко: не бях особено социален тип, по-скоро бях срамежлив. Но през последните две години в гимназията имах приятелка, която се казваше Жасмин. Тя беше дамата, с която открих благините на секса.

Матю Морисън: бях доста сексуален от доста ранна възраст. Първата ми целувка беше с две момичета наведнъж. Първо с едното момиче в храсталака, докато другото засичаше на часовника изтичането на едната минута за натискане. После идваше нейният ред.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X