Напишете дума/думи за търсене

Секс за срамежливки

Човек и свенлив да се роди, все ще се намери кой да го извади от черупката му. Помните оня роман, дето разбуни духовете с богаташа, който обичаше да подчинява жените, а накрая взе, че се влюби в най-непорочната девственица, която бичуваше жадно с камшика. Така де, и той си намери майстора.

Ако сте влюбена в господин, който е с една идея по-напред в сексуалните разбирания, то има няколко трика, които биха могли да ви помогнат да преодолеете своята срамежливост в секса.

Не се преструвайте

Няма нужда да се правите на жената вамп, ако не се усещате като такава. Не е нужно да навличате лачени дрехи или леопардови ботуши, само и само за да съблазните партньора си. По-добре да не изпадаме в света на гротеската. Сексът е особено чувствителен на фалшивост. Колкото и да сте срамежлива, имате своите фантазии. Отдайте им се. Дори да ви се струват недостатъчно разюздани, извадете ги на показ. Вашата сексуална увереност ще е повече от възбуждаща за любимия.

Зачитайте и неговата уязвимост

Колкото и мъжете да се правят на отворени в леглото, и те понякога са достатъчно уязвими, стане ли дума за техните въжделения, които рядко признават дори пред себе си. Ако обаче той сподели с вас, че има нужда от време на време да бъде подчиняван, бъдете нежни и уважавайте тази негова тайна. Живеем в общество, на което не му харесва мъжът да показва слабост. Не му се подигравайте на фантазиите, не го засрамвайте и не го съдете, ако има по-извратени желания.

Безопасно и взаимно

Ако сте получили признание от него, че иска вие да поеме този път сексуалната инициатива, помнете, че с властта идва и отговорността. Каквото и да решите да правите, бъдете сигурни, че е безопасно и че и другият го желае. Ако имате някакви страхове или съображения, свързани с новата си сексуална роля, обсъдете го. Няма нужда да се впускате в нещо, което вместо да помогне, ще ви затвори още повече в собствения ви сексуален свят. Ако не сте наясно с някоя конкретна поза или друго нещо, което искате да изпробвате, образовайте се. В крайна сметка живеем в информационно време, където знанието е на един клик разстояние.

Дръжте юздите на любопитството

След като веднъж преодолеете донякъде своето смущение, като нищо може да се опияните от прилива на власт, която ще изпитате в сексуалните си отношения.

Изследвайте новия сексуален терен внимателно и с укротено любопитство.

Дори и да сте оставили за кратко черупката на срамежливата девойка, това не означава, че трябва да работите като господарка в секса на пълен работен ден.

Започнете бавно и спокойно с размяната на ролите. Промяната в статуквото между чаршафите може да е доста застрашителна в началото. А после? После надграждайте смело.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X