Напишете дума/думи за търсене

Как се ухажват хората в различните държави

Решили сте да борите зимната депресия с ваканция? Правилно, горещо приветстваме идеята. Затова ще ви подскажем на къде е най-добре да поемете, ако искате не само да си отдъхнете от градските грижи, но и да пофлиртувате според местните правила.

Египет – най-непретенциозните мъже

Червено-жълтите пясъци на Египет са „заредени” с тайнствена романтика. Тук цари усещането, че времето е спряло. Вероятно именно затова египтяните са безразлични към детайлите – възраст, семеен статус, килограми, външен вид... Не нужно да правите нищо – местните гларуси ще реагират на всяко ваше движение. Пет минути, след пристигнете, че чуете подсвирквания и дори бухане (това са комплименти), след което моментално ще окажете обградена от мъже, които искат да се запознаете. Но бъдете внимателни – често свалячите очакват дамата да плаща сметките и имат склонност да харчат парите й.

Турция – мамини синчета

Турците, разбира се, са различни, но като цяло са идеално чистоплътни, предани към традицията, влюбчиви и... срамежливи. Да свалите местен в Турция е почти толкова лесно, колкото и в Египет. Но бъдете готова флиртът да прерасне в семейство с няколко дечица. Турските мъже умеят да бъдат настоятелни, да вземат сериозни решения и да постигат своето, когато става дума за връзка с жена, която харесват. Ако все пак решите да се поддадете на чара на някой от тях, имайте предвид, че трябва да спрете да забелязвате всички останали мъже, тъй като турците са болезнено ревниви. При положение, че нещата станат по-сериозни, трябва непременно да помислите как да угодите на майка му, понеже турците до края на живота си боготворят родителките си и ги слушат за всичко.

Гърция – идеално за еднократна авантюра

Гъркините са толкова пищни, че ако разчитате на голямо деколте, за да привлечете вниманието на някой засукан местен, няма да ви се получи. Истинският грък ще реагира на усмивка от ваша страна, молба за огънче или дори само на няколко многозначителни погледа. Ако в продължение на десет минути го стрелкате с очи, той ще дойде да ви предложи, например, урок по уиндсърф. Изпиталите на гърба си горещата гръцка страст разказват за серенади под балкона, целувки под първите лъчи на изгряващото слънце и сълзи в очите на сбогуване. Но имайте предвид, че след гръцката си авантюра няма да получите дори sms от него. И за справка – по техните закони разводът може да отнеме четири години.

Малдивите – голямата скука

Райските картинки с палми и синьо-селена вода са капан, в който падат много романтично настроени жени. Ако не сте на меден месец или на ваканция с любимия, а имате намерение да флиртувате, Малдивите не са за вас. Островът е страшна скука за авантюристично настроените – за първите два часа ще го обиколите четири пъти, а за 20 минути ще се запознаете с всички местни, които не са никак флиртаджийски настроени. И ще се почувствате като Робинзон в страната на щастливо обвързаните.

Италия – вие сте суперзвезда

Разхождате се по улицата, а след вас избухват гръмки и продължителни аплодисменти. А не сте Анджелина Джоли, нито дори Дженифър Анистън. Не се учудвайте – така е в Италия. Още на паспортния контрол в стомаха ви започват да пърхат пеперуди и получавате неудържим импулс да се влюбите. Има защо – италианците могат да напишат наръчник „Как се ухажват жени”. Във Венеция може да попаднете на галантен гондолиер, в Рим ще срещнете напети кавалери, а ако си падате по метросексуалните мъже, се отправете към Милано. Всичките са неустоими, но не пропускайте да се осведомите дали горещият мачо случайно не е женен. Защото италианките са също толкова избухливи и ревниви, колкото сме ги виждали по филмите.

Франция – любовта е навсякъде

Тук е раят за дамите, които са заклети романтички. Французите ухажват като по учебник – вечери на свещи, обиколки по галерии, пикници в парка, подаръци... А най-изумителното от всичко са перфектните им кавалерски маниери. Но внимавайте – за да ги впечатлите и вие, често се оказва важно да говорите езика им. Защото французите изпитват високомерно пренебрежение към тези, които не владеят най-съвършената и красива според тях реч.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X